חדשות אלאוד?

sapir aloud555

New member
חדשות אלאוד?../images/Emo88.gif

1) היום, או מחר, יוצא הקליפ החדש. 2) הפגישה שתיכננתי ביום שלישי ,תצטרך להידחות שוב, כי יום שלישי יום העצמאות..
3) עדיין, אבל עדיין, לא יודעים מה הסינגל של אלאוד, ואני מתחרפנת.. כי בפורום הלא רשמי.. [טוב הרבה חדשות באות משם..] האנגלי, כותבים פעם זה ופעם זה....... בימים הללו כבר נדע מה יהיה שם הסינגל וכשאדע ,אשרשר אותו לכאן. [חדשות קצרות, אבל זה מה יש לבנתיים...] שיהיה לכולם יום נעים ושבוע טוב

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

חלק 2.. טוב הרגע ראיתי.. הסינגל נקרא---"Don't Wait" סוף סוף! אם אמצא עוד חדשות של הרגע ,אשרשר לכאן.

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אתר חדש- http://www.girlsaloud.net/fanlistings/ זה מתוך המנוע חיפוש ומתוך האתר, גירלס אלאוד וורלד..& נאדין קוויל נט. [זה היה לפני כמה שבועות אך לא עידכנתי לגבי זה.] ודיי כשה להיכנס לאתר עצמו.. ממש צריך לחפש איפה ללחוץ...
אתן לכם טיפ.. ליד כל תמונה יש כמה מילים, עליהן- נמצא הקישור.

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

שחכתי לומר שבקישור שנתנתי קודם, כל קישור מוביל לאתר אחר. יש 3 fanlistings בתוך האתר עצמו... טוב. עכשיו- אנשים?! תתעוררו מי שעוד לא ראה את הפרסומת של הדיסק המחודש שיכנס לכאן ויחכה מעט.. [וכנראה רובכם כבר ראיתי כי כבר אמרתי זאת איזה 4 פעמים על הפרסומת..
] עוד משהו, בפעם הקודמת, שעשיתי את החדשות אמרתי שנאדין שריל ושרה נבחרו בתחרות של העיתון לנשים הסקסיות של השנה נכון? והרי התוצאות [כי שחכתי לעדכן..
] [אז מתוך 100 הבנות הכי סקסיות של השנה- הנה המקומות של שריל נאדין ושרה.] נאדין- 46 שרה- 25 [היא ירדה 5 מקומות משנה שעברה..
] שריל- 22
טוב, באמת סליחה שלא ננתי לכם את הקישור להצביע בעדם.. מתי שהתחרות התקיימה.. אבל מי שנכנס לרשמי ראה היכן צריך להצביע.....] עדכונים? בהמשך...

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

From her column in The Sun THE members of Girls Aloud quite rightly rebelled when ordered to lose weight by manager Louis Walsh. So I was delighted to see (a very skinny) Nicola Roberts being snapped coming out of a fast food joint with a groaning bag of fat-filled grub and sugary, fizzy drinks. They are fit young women who will burn up a burger after one dance routine. So leave them alone, Louis. ותרגום קצר: לואיס הזה..... האמרגן ה@#$!&*% הזה... אומר לבנות שיתחילו דיאטה! מה קרה?! מה הוא רוצה מהן?! טוב, בעניין הזה הבנות החליטו ללכת נגד ההוראות של לואיס.. [שזה קורה לעיתים קרובות..
] וניקולה החליטה ממש לעצבן אותו, וללכת למסעדת אוכל מהיר ו? לאכול כמובן! חחחחחחחחחחחח...... בכלל? תגידו לי- הן שמנות?!!? אם כל השמנות היו כמוהן לא יהיו שמנות בעולם..!! אוי הלואיס הזה! ו.. תוספת, יש גם תמונות מעיתון הSUN שהן במסדעת האוכל.. חחיחיחי... קרועות...
אוסיף אח"כ תקישור לתמונות.

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif

תוספת... הקישור לתמונות מהSUN.. אבל! לא הבנתי למה הן מסתירות את עצמן...[חוץ מניקולה..] זה מהפורום של נאדין.נט & גירלס אלאוד וורלד.. טוב... כנראה שזה סוף החדשות להיום, או שיהיו עוד מעט עוד...
טוב יום נעים לכולם.

H E L L O111

New member
../images/Emo24.gif תודה../images/Emo70.gif

עכשיו אני מגיב על הכל.. 1- יופי שיוצא עוד מעט הקליפ אני כבר מצפה לראותו.. 2- חבל שהפגישה נדחית שוב..
3- לא שמעתי על DONT WAIT אבל מקווה שהוא יהיה סינגל מצליח כמו תמיד. 4- האתר החדש יפה, אבל יכלו לקבץ את ה3 חלקים ל1.. [ובאמת יש בעייה עם הלחצנים הללו..] 5- ראיתי תפרסומת ממזמן... אבל לא הצבעתי לבנות, כי לא נכנסתי לעיתים קרובות לאתר הרשמי. 6- ואהתי תקטע שהבנות התמרדו נגד לואיס, יפה
והן בכלל לא שמנות, מה הוא חושב לעצמו הלואיס הזה! ממש מגעיל מה שהוא עושה להן! גם מעמיס עליהן וגם אומר להן עד להוריד במשקל!? מגעיל! טוב... תודה

sapir aloud555

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo88.gif

מקפיצההההההה!!! ומוסיפה חדשות של הרגע! הסינגל הזה <dont wait> יהיה הסינגל הראשון מתוך האלבום ה2 של הבנות! והאלבום ה2 ייצא בקיץ...!!!!! תראו חלק מהכתבה שקראתי עכשיו- "It will be the first song to be taken from the bands second album, which is due out in the summer. " אמשיך לעדכן אם יהיה משהו חדש.

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo166.gif

טוב שוב אלאוד לא מוציאות סינגל... קודם זה היה U FREAK ME OUT שלא יצא. עכשיו אחרי שאמרתי שMARS ATTACK צריך לצאת, הוא גם לא ייצא. מה שיוצא זה שDONT WAIT יוצא מהאלבום ה2 <האלבום ה2 עדיין לא יצא [וגם לא מוכן] אבל כמו שאמרתי קודם זה יהיה הסינגל ה1 של האלבום ה2> אז אם למישהו היה בילבול מתי MARS ATTAK יוצא אז הנה התשובה. הקליפ עדיין לא הגיע לבריטניה, כרגע שאלתי את הפורום שלהם מה קורה עם זה, והם אמרו שבתחילת מאי הוא יגיע לTV בבריטניה. אז שוב צריך לחכות..

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif

מה שאנחנו יודעים על הסינגל ה5 של אלאוד.. [או לא יודעים..] WHAT WE KNOW SO FAR ... - It is expected to be released in early June. - The video is/has been filmed this week - The video will premiere in early to mid May - It will be a new track and the first from the second album which the girls have been recording all year. את ההודעה הזו כתב מנהל האתר GIRLS ALOUD WORLD....
עוד משהו, אני וחיה לא נהיה כאן ליומיים אז מקווה שהפורום יזוז קצת בלעדינו.
בה ביי.

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif

אני לא חושבת שאני אקפיץ את השרשור אבל חושבים שהסינגל DONT WAIT הוא נכתב ע"י שריל, כי רק היא סיימה לכתוב את השיר שלה, וזה לא בטוח עדיין. יש כאלה שחושבים שזה יהיה חידוש של אבבא או משו, אבל זה בלתי אפשרי, אז אל תחשבו שזה חידוש!
[אחרי ה"ריב" לא נראה לי..] בלללללללללללללללללללללללללעעעעעעעעעעעע...

למעלה