חדשות אלאוד

sapir aloud555

New member
חדשות אלאוד../images/Emo70.gif

טוב הלכתי למות שראיתי את זה. כל העיתונים שGA יהיו בהם לחודש יוני. מחו"ל כמובן..... TOTP - Smash Hits (cover story) - Smash Hits (special feature) - Heat (single promotion feature) - TV Hits - Summer Music Guide איך לעזאזללללל אני הולכת להשיג את כל הבוכטה של העיתונים הללו ולהשיג את כל הראיונות??!!?!!?! ועוד בחודש אחדדדדדדדדדדדדדד אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה כסף אני צריכה לחסוך GOD!!!!!!!! טוב לפחות אני יודעת שאקנה מה שמופרט עליו איזה כתבה כמו HEAT או Smash Hits אבל זה חראאאאאאאאאא למה אני לא גרה בחו"ל??! F**KKKKKKK!!! טוב אם אמצא עוד אשרשר בהמשך.

sapir aloud555

New member
מממממממ עוד...

גירלס אלאוד עושות הופעה בT4's Pop Beach 2004 ו..
זה יהיה ביום ראשון ב6 ליוני... הן יעשו שוב הופעה משותפת עם בלו ועוד עוד מליין כוכבים. [דוגמאות? Blue, Ash, Lemar, Blazin' Squad, Supergrass, Javine, Big Brovaz, McFly, Emma Bunton, Shaznay Lewis] ומה מעצבן אותי?.. ממממממממ שאנשים אומרים "ישששששש אני באאאאאאא" ואנשים אומרים ,אני באאאאאהההההה ובלעעעעעע..." ומה יש לי לומר?
אאאאאאאא...... טוב תאמת שיש כאלה שגם אומרים שהם לא יכולים לבוא.....
ויש כאלו שכבר קנו תכרטיסים.... אאאאאאאאאא......

shani4duncan

New member
אאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גמני רוצההההה
הייתי מוכנה לעשות ה-כ-לכדי להיות שםםם יאאאאאאאאאאאאאאאאאי

sapir aloud555

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

טוב הבנתי למה את אומרת את זה.... בלו & גירלס אלאוד אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

sapir aloud555

New member
פחפחפחפחחחחחחחח.. ../images/Emo6.gif

מממממממממ..... LOL
שמעו מה ניקולה ושריל עשו לשרה ב1 באפריל! טוב אז ככה, הן ביקשו ממישו, שיתקשר אל שרה ויגיד לה שהדירה שלה נשרפה
אז ככה הוא אמר :"אנחנו נורא מצטערים אבל האולם התעמלות שנמצא ליד ביתך נשרף אך גם הדירה שלך והדירה ניזוקה יותר וכד'" [נו מה? אני לא מפרשת מילה מילה......
] אז כשהיא שמעה את זה היא ישר התקשרה אל שריל וניקולה , ובכתה... אז שריל וניקולה עשו את עצמן "ראש קטן" ואמרו טוב נו בואי נלך לדירה שלך לראות, ושרה ה"תחרפנה"... בקיצר הן הגיעו לדירה ושהיא קלטה שלא קרה כלום היא ה"תחרפנה" שוב
LOL
ואז הן אמרו לה : it was for an April Fools Joke! קרועותתתתתתתתתתת
LOL
אני מתה מצחוקקקקק מסכנה שרה...

H E L L O111

New member
יפה ,יפה...

הן באמת יודעות איך לעבוד על מישהו... הלוואי עליי ככה.. מסכנה שרה
אבל הן תחמניות משהו משהו...

sapir aloud555

New member
../images/Emo88.gif עוד ../images/Emo3.gif

שמועות שוב, שתי רצועות בדיסק החדש Loud Sound", "Getting Louder" ושוב ש-מ-ו-ע-ו-ת!

sapir aloud555

New member
הבהרה:

ההודעה הזו חשבתי שאחים שלי עובדים עליי טוב אתמול אכן ראיתי את אותה פרסומת [7 פעמים!
] <טוב נו, מה לעשות שיש לך 2 אחים קטנים שכל הזמן רואים פוקס קידס?> והבנתי, אלאוד לא יגיעו לכאן [זה היה ברור מאליו] אבלללללל בערוץ FOX KIDS, ישדרו בקרוב את פוקס קידס פלאנט שזה כל מיני הופעות [כמובן שהערוץ הישראלי גונב את ההופעות מהערוץ האנגלי] ו......... יהיו שם הופעות של אלאודדדדדדדדדדד!!!! הפרסומת עצמה, ז"א המוזיקת רקע של הפרסומת הוא השיר JUMP, ו... אז הקריין אומר משהו כזה [בערך] :"ההופעות של הכוכבים הכי גדולים גירלס אלאוד! ביג ברוויז ועוד מלא אחרים, בקרוב בפוקס קידס פלאנט". אם מישהו ראה הוא מבין על מה אני מדברת.... וזהו. סוף סוף אזכה לראות הופעות שלהן לא מהמחשב, אלא מהטלוויזיה!!!! ישששששששששששששששששששששששש!!!

sapir aloud555

New member
הווידיאו ../images/Emo3.gif

הצילומים לווידיאו כבר הסתיימו לפני שבוע [יום שלישי שעבר.] אז על שהווידיאו יגיע למסכי הטלוויזיה יקח עוד כמה שבועות.

sapir aloud555

New member
אתר חדש.... ../images/Emo4.gif

ולמה הפרצוף הזה אתם שואלים את עצמכם? כי האתר הזה
טוף תקראו ותבינו. שמו- LIVE N LOUD ש..... טוב ממנו קונים כרטיסים להופעות של אלאוד. [ועוד קצת אחרים אבל בכללי זה אתר לאלאוד.] <וברור שאפשר גם לקנות כרטיסים לא מהאינטרנט.....
> טוב באמת שאין לי מה לומר פה... חוץ משאין לי למה לקנות כרטיסים....
כי אני ממילא לא אגיע
מתי שתהיה להם הופעות יותר קרובות לישראל אולי אשתמש באתר הזה..... מתישהוא.....

למעלה