חדשהP: הממ (: כרגע חזרתי מההופעה של שילה והיה מעולה פשוט!!! רציתי לשאול ,אם יש לה חדר בסולסיק?
Y yaareit New member 4/6/06 #1 חדשהP: הממ כרגע חזרתי מההופעה של שילה והיה מעולה פשוט!!! רציתי לשאול ,אם יש לה חדר בסולסיק?
G gal1983 New member 4/6/06 #2 גם אני גם אני גם אני גם אני חדש בפורום הזה ... ( לא חדש בכלל בפורומים מקבילים ) והופעה הייתה מרשימה ביותר, למרות שהיא קצת מתגמדת לעומת הדיסקים ... אין על הרם אוריון בתור מפיק מוזיקאלי! (ביקורת רחבה בשאיפה מחר גג מחרתיים)
גם אני גם אני גם אני גם אני חדש בפורום הזה ... ( לא חדש בכלל בפורומים מקבילים ) והופעה הייתה מרשימה ביותר, למרות שהיא קצת מתגמדת לעומת הדיסקים ... אין על הרם אוריון בתור מפיק מוזיקאלי! (ביקורת רחבה בשאיפה מחר גג מחרתיים)
M Marj17 New member 4/6/06 #8 ברוכה הבאה =) בקשר לסולסיק, אז יש את החדר dead and junkies, לרוב המשתמשים שם יש קבצים של שילה ובוטלגים למינהם.
ברוכה הבאה =) בקשר לסולסיק, אז יש את החדר dead and junkies, לרוב המשתמשים שם יש קבצים של שילה ובוטלגים למינהם.
L Limy New member 4/6/06 #15 ../images/Emo140.gif ברוכים הבאים כן, ההופעה הייתה מעולה. בקשר לשאלה אין לי מושג.
ע עוקפת מלמעלה New member 5/6/06 #19 מנצלשת ואגב שכחתי להגיד.. אז ברוכים הבאים מישהו זוכר את הפלייליסט של ההופעה?