חדשה היי לכולם :) אני חדשה בפורם ואוהבת מאוד מאוד את ג'וני. תגידו למה אין פורום לאורלנדו בלום?
M Miss Rachel New member 13/6/07 #1 חדשה היי לכולם אני חדשה בפורם ואוהבת מאוד מאוד את ג'וני. תגידו למה אין פורום לאורלנדו בלום?
D DOLLS GIRL New member 13/6/07 #2 ברוכה הבאה! בנוגע לפורום של אורלנדו.. שמעתי שהיה אבל נסגר אבל אני לא יודעת ..
A anush91 New member 13/6/07 #5 לאורלנדו יש קומונה פעילה אאל"ט ורוצים להפוך אותה חזרה לפורום, שנסגר לפני כמה חודשים.
א אלמונית46 New member 13/6/07 #8 חחח...ברוכה הבאה!=] ../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ומהנה...=] גמאנחנו אוהבות מאוד את ג'וני... בלשון המעטה...=] ולמיטב ידיעתי... היה פורום לאורלנדו בלום אבל הוא נסגר לפני כמה חודשים...=]
חחח...ברוכה הבאה!=] ../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ומהנה...=] גמאנחנו אוהבות מאוד את ג'וני... בלשון המעטה...=] ולמיטב ידיעתי... היה פורום לאורלנדו בלום אבל הוא נסגר לפני כמה חודשים...=]
A adida28 New member 14/6/07 #15 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif אני עדי, בת 14 מרחובות. השתלבות מהירה:]
P peleg92 New member 14/6/07 #20 היי :] גם אני חדשה מקווה מאד שנתסדר שנינו יחד בפורום החדש אוהבת יום טוב