חדשה

חדשה

היי נעים מאוד! אני סנדרה, שישיסטית מחדשה. בשביל להכיר אותכם: איך קוראים לכם? מאיפה אתם? מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה? [שלי ארץ נהדרת] יש לכם בעל חיים? [יש לי כלב, זקן בן 12] מה המאכל האהוב עליכם? [בשר] מה המשקה האהוב שלכם? [נסטי אננס-מנגו, זה הדבר אנשים] איך הולך בבית ספר? גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות? גם אתם חולמים על מנדטים והרצל?

P i x i e s

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בשביל להכיר אותכם: איך קוראים לכם? יובל מאיפה אתם? יהוד. מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה?ה סאות'פארק
יש לכם בעל חיים? הלוואי עליי
מה המאכל האהוב עליכם? פסטה מה המשקה האהוב שלכם? דיאט קולה איך הולך בבית ספר? טוב
גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות? בחיים לא! גם אתם חולמים על מנדטים והרצל? הרצל הכוסון

almond1

New member
אבל למה??

איך קוראים לכם? לא קוראים לי..... מאיפה אתם? רעות מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה? האוס יש לכם בעל חיים? כלבה, חתולה וחתול מה המאכל האהוב עליכם? אממ מרק... מה המשקה האהוב שלכם? דיאט קולה איך הולך בבית ספר? בסדר גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות? לא גם אתם חולמים על מנדטים והרצל? לא

B a m b o o k

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איך קוראים לכם?צליל מאיפה אתם? באר שבע מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה? [שלי ארץ נהדרת] הפיג'מות\חברים וגם מסודרים רק שעכשיו זה ירד יש לכם בעל חיים? [יש לי כלב, זקן בן 12]לא
מה המאכל האהוב עליכם? [בשר] פיצה מה המשקה האהוב שלכם? [נסטי אננס-מנגו, זה הדבר אנשים] תפוזים של פריגת איך הולך בבית ספר? סבבה גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות?
כן גם אתם חולמים על מנדטים והרצל?נייט! זה ירד לי במיקוד (אני עושה בגרות של דתיים
)

My Dark Dream

New member
הלו ^^

בשביל להכיר אותכם: איך קוראים לכם?טל מאיפה אתם?רעות מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה? כל מיני.. כרגע אבודים יש לכם בעל חיים?יש כלב וחתול מה המאכל האהוב עליכם? בשר.. ושוקולד מה המשקה האהוב שלכם? מים איך הולך בבית ספר?אחלה בחלה גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות?לא ממש XD גם אתם חולמים על מנדטים והרצל?לא :0

shiratel

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

איך קוראים לכם
שירה מאיפה אתם
זכרון יעקב |הגדש|מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה
פרויקט מסלול נראלי יש לכם בעל חיים
כן, כלבה בשם סימבה מה המאכל האהוב עליכם
שוקלד מה המשקה האהוב שלכם
קולהההההה איך הולך בבית ספר
בסדר גמור, לא מעולה אבל סבבה. גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות
הכי לא, לשון היא הבגרות שהכי פחות מדאיגה אותי! גם אתם חולמים על מנדטים והרצל
אמנם הסטוריה מטריד אותי מאוד, אבל לא. נעים להכיר!

shiratel

New member
כןןן ראיתי...

את רוצה ספוילר? שניה, יש לך יס או הוט? כי אם יש לך הוט זה מחכה לך בVOD בחינם.

shiratel

New member
חח אוי זה יצא כמו פרסומת... בקיצור ../images/Emo58.gif

(אם את שואלת סימן שאין לך הוט אחרת היית נכנסת בעצמך לVOD
) אז ככה, הקבוצה בפריז, צריכה לעצב בגדי קוטור (בגדים שכולם עבודת יד בלבד)... ביומיים
... הם קיבלו דוגמניות צרפתיות, וארגנו להם מסיבת יאכטה על נהר הסיין עם הדוגמניות כדי להציג אותן. קיבינימט הצרפתייה הזו, האנגלית שלה מעצבנת אותי טילייםםם... מי שניצח היה ג'פרי, שעשה שמלה מבד צהוב משבצות כזה, כזה נפוח, לדעתי זה היה מזעזע אבל השופטים אהבו. אחריו הייתה אולי, שעיצבה משהו ממש ממש יפה בצבע סגול
כזה חצי שקוף עם נצנצים איפה שהחזה, וכזה קלוע בצמות, ממש ממש יפה! לדעתי הייתה צריכה לזכות. רק בתוכניות האחרונות אני מתחילה לשים לב שהיא ממש תותחית ועושה דברים מדהימים ותמיד היא מקום שני - Always the bridesmaid, never the bride. גרררר
אחריה יצא קיין, שעשה מחוך שכולו זהב שגם ממש ממש ממש אהבתי, הכל היה פייטים מעבודת יד והשמלה התנופפה וזה היה מדהים!!! והם אמרו שזה לא יפה, שזה מוגזם ושיש לו טעם זול. שילכו יחפשו
. אחרי זה מייקל, שעשה שמלה גם בסגול עם כאלה קפלים, לצערו לא היה לו זמן וזה היה מה שנקרא "הגשה גרועה" בשפת השופטים. חוצמזה שגם כשהם הלכו בפריז פרחחים זרקו מהחלונות ביצים וזה פגע בשמלה!
הוא עשה משהו מוזר כזה בחזה ואז ביקשו ממנו לדחוף את זה פנימה, וזה עשה די את ההבדל. אני חושבת שבגלל זה ויתרו לו. כפרעליו, אין, הוא פשוט ווינר!
שני הסופיים שעמדו להדיח היו לורה, שעשתה שמלה שחורה עם כזה צווארון ענק מתנופף כזה וחפתים, זה היה יפה בפריז אבל זה לא ממש עבר את הנסיעה יפה, והשופטים לא אהבו את זה. ווינסנט, שסתם עשה משהו מגעיל כזה עם מחשוף ענק, חוצמזה שהוא הדביק את הרוב ברגע האחרון והלמעלה של השמלה היה כזה חלק והלמטה היה כזה הדפס נצנצים, בקיצור לא קשור!!! הוא מזה גרוע!!!
אני לא מאמינה שהעיפו את אליסון בגללו!!! ווינסנט עףףףףףף!!! ה
ל
ל
ו
י
ה!!!
תוכנית חמודה ביותר. אבל איך אני שונאת את הטעם של השופטים לפעמים...

R o n 2 5 6

New member
וולקאם סנדרה../images/Emo24.gif

איך קוראים לכם?רון מאיפה אתם?ת"א מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה?חברים,מכושפות,מסודרים והירוס(שראיתי פרק אחד וזה נראה נחמד) יש לכם בעל חיים?לא מה המאכל האהוב עליכם?בשרים ודגים(רובם) מה המשקה האהוב שלכם?מים איך הולך בבית ספר?אחלה גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות?כמובן גם אתם חולמים על מנדטים והרצל?לא

היי ברוכה הבאה

איך קוראים לכם? עמרי מאיפה אתם? כפר סבא מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה? [שלי ארץ נהדרת] שלי מועדון לילה. יש לכם בעל חיים? [יש לי כלב, זקן בן 12] לא. מה המאכל האהוב עליכם? [בשר] אהא מה המשקה האהוב שלכם? [נסטי אננס-מנגו, זה הדבר אנשים] מים פשוט שתו מים איך הולך בבית ספר? סבבה ולך גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות? לא אבל לפני שאני אומר משפט עם מספר אני מנתח אותו לזכר ונקבה >< גם אתם חולמים על מנדטים והרצל? לא XD

shiratel

New member
וזאת לא הראשונה ../images/Emo6.gif

חח "תוכן שיווקי" מה שנקרא.

ברוכה הבאה

בשביל להכיר אותכם: איך קוראים לכם? ירדן מאיפה אתם? ירושלים מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה? [שלי ארץ נהדרת] גיבורים יש לכם בעל חיים? [יש לי כלב, זקן בן 12] לא מה המאכל האהוב עליכם? [בשר] חלב? מה המשקה האהוב שלכם? [נסטי אננס-מנגו, זה הדבר אנשים] נבטי לימון איך הולך בבית ספר? חביב גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות? לא גם אתם חולמים על מנדטים והרצל? כמעט

Under the GUN

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

איך קוראים לכם? יובל מאיפה אתם? קציר מה התוכנית האהובה עליכם בטלויזיה? [שלי ארץ נהדרת] סאות'פארק, סימפסונס וחברים יש לכם בעל חיים? [יש לי כלב, זקן בן 12] כלבה קטנה מה המאכל האהוב עליכם? [בשר] בשר
מה המשקה האהוב שלכם? [נסטי אננס-מנגו, זה הדבר אנשים] קולה, אבל דיאטה, אז אסור
איך הולך בבית ספר? הולך? יותר בכיוון של זוחל.. גם אתם מנתחים כל פועל שאתם אומרים בראש בגלל הבגרות? בערך גם אתם חולמים על מנדטים והרצל? עד כאן... אבל פעם מצאתי את עצמי חושב על כמה שכל מדינות ההסכמה לא יצאו בסדר לגרמניה בחוזה וורסאי.. הזוי..

למעלה