חח אוי זה יצא כמו פרסומת... בקיצור ../images/Emo58.gif
(אם את שואלת סימן שאין לך הוט אחרת היית נכנסת בעצמך לVOD
) אז ככה, הקבוצה בפריז, צריכה לעצב בגדי קוטור (בגדים שכולם עבודת יד
בלבד)... ביומיים
... הם קיבלו דוגמניות צרפתיות, וארגנו להם מסיבת יאכטה על נהר הסיין עם הדוגמניות כדי להציג אותן. קיבינימט הצרפתייה הזו, האנגלית שלה מעצבנת אותי טילייםםם... מי שניצח היה ג'פרי, שעשה שמלה מבד צהוב משבצות כזה, כזה נפוח, לדעתי זה היה מזעזע אבל השופטים אהבו. אחריו הייתה אולי, שעיצבה משהו ממש ממש יפה בצבע סגול
כזה חצי שקוף עם נצנצים איפה שהחזה, וכזה קלוע בצמות, ממש ממש יפה! לדעתי הייתה צריכה לזכות. רק בתוכניות האחרונות אני מתחילה לשים לב שהיא ממש תותחית ועושה דברים מדהימים ותמיד היא מקום שני - Always the bridesmaid, never the bride. גרררר
אחריה יצא קיין, שעשה מחוך שכולו זהב שגם ממש ממש ממש אהבתי, הכל היה פייטים מעבודת יד והשמלה התנופפה וזה היה מדהים!!! והם אמרו שזה לא יפה, שזה מוגזם ושיש לו טעם זול. שילכו יחפשו
. אחרי זה מייקל, שעשה שמלה גם בסגול עם כאלה קפלים, לצערו לא היה לו זמן וזה היה מה שנקרא "הגשה גרועה" בשפת השופטים. חוצמזה שגם כשהם הלכו בפריז פרחחים זרקו מהחלונות ביצים וזה פגע בשמלה!
הוא עשה משהו מוזר כזה בחזה ואז ביקשו ממנו לדחוף את זה פנימה, וזה עשה די את ההבדל. אני חושבת שבגלל זה ויתרו לו. כפרעליו, אין, הוא פשוט ווינר!
שני הסופיים שעמדו להדיח היו לורה, שעשתה שמלה שחורה עם כזה צווארון ענק מתנופף כזה וחפתים, זה היה יפה בפריז אבל זה לא ממש עבר את הנסיעה יפה, והשופטים לא אהבו את זה. ווינסנט, שסתם עשה משהו מגעיל כזה עם מחשוף ענק, חוצמזה שהוא הדביק את הרוב ברגע האחרון והלמעלה של השמלה היה כזה חלק והלמטה היה כזה הדפס נצנצים, בקיצור לא קשור!!! הוא מזה גרוע!!!
אני לא מאמינה שהעיפו את אליסון בגללו!!! ווינסנט עףףףףףף!!!
ה
ל
ל
ו
י
ה!!! תוכנית חמודה ביותר. אבל איך אני שונאת את הטעם של השופטים לפעמים...