חדשה..=]

חדשה..=]

פורום מצחיק...(למה כולכן חושבות שאתן מכוערות איזה מצחיקות חח) אמ...משהו על עצמי מקדימה(יישוב) יש לי להקה.....אגב קוראים לי שקד... ואיך מצרפים תמונה חח

mili2828

New member
שאלוםםםם שקד =)

מניש? אז אני מילנה 14 וחצי מאשדוד =) מאיפה את? השתלבות נעימה! יש איפשהו בדף של התגובה צירוף קובץ שמשקלם גדול מ-500.....בלה בלה בלה שמה את מצרפת אין לי כוח להסביר

היי...=]

אני מקדימה זה יישוב כזה במרכז קרוב לנתניה...ונעים להכיר שימרי על קשר =] תמונה שלי ואני מושפעת התמונה לא מובנת ות'אמת אני באמת לא פוטוגנית =\

2DarK AnGeL2

New member
הייייייייייייי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני בת 16 וחצי מהמרכז
אהה והשתלבות מהירה חח

zivid

New member
שלוםשלום ../images/Emo129.gif

חחח ברוכה הבאה :) אני זיו מסינגפור ועוד 16 ימים אני באה לארץ ואין קשר סתם כתבתי את זה כי בא לי

zivid

New member
הלוהלו ../images/Emo129.gif

נעים לאללה כן זה די נחמד.. מאיפה את?

אני...

אני מקדימה זה כזה יישוב ליד נתניה כפר-סבא בערך אפשר לאמר =] מקום נחמד.... בכל אופן שמרי על קשר =].... P=

zivid

New member
הממ ../images/Emo129.gif

ידיד שלי גר שם.. זה לא כזה מקום לא מוכר

Fall Out Girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שלוםשלוווווום... אני מיקי, בת 14 בקרוב מהצפון
מאיפה את ובת כמה את?! השתלבות מהירה והתמכרות.. אמממ עוווד יותר חחחח

kelly7i

New member
../images/Emo207.gifסליחה על הניצלוש, אבל אפשר להתראח?D:

נראה נחמד פהP: יש לי שאלונת קטנה.. חח אל תצחקו עלי אבל איך קוראים לחמוד הזה עם הגיטרה שבתמונה שם שמילי הוסיפה מקדימה עושה משו עם היידים? ובן כמה הוא?:]

Fall Out Liel

New member
את לא היחידה שחושבת כך../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

זהו פיט, בעלי לעתיד, בן 28 משיקגו.

kelly7i

New member
מצאתי בפורום רקע שמישי הכינה אז היה את השםD:

ואז חפשתי [סוף סוף גיליתי איך קוראים לו] תמונות שלו[D:] ומצאתי כמה תמונות שלו עם קוף.. יש לו קופיף או משו כזה?

falloutgirl XD

New member
יש לו קופיף קטן אבל..

יש להם גם קליפ עם קופים אז יכול להיות תמונות מהסט של הקליפ או סתם תמונות עם הקופיף שלו.. =]

למעלה