חדשה [: .. נמ אני יעל, מירושלים ואני חולה על נירוונה . מוזר שרק עכשיו גיליתי שיש פורום מקווה להשתלב
Y yoolyool9 New member 28/5/07 #1 חדשה [: .. נמ אני יעל, מירושלים ואני חולה על נירוונה . מוזר שרק עכשיו גיליתי שיש פורום מקווה להשתלב
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 28/5/07 #2 ../images/Emo23.gifתמונה מפחידה. היי יעל, אני סיון. מקווה שתיהני פה, יש כאן אחלה אנשים השתלבות נעימה!
../images/Emo23.gifתמונה מפחידה. היי יעל, אני סיון. מקווה שתיהני פה, יש כאן אחלה אנשים השתלבות נעימה!
Y yoolyool9 New member 29/5/07 #13 שלום ../images/Emo9.gif וואלה באמת יש פה אנשים נחמדים יש פורומים שהייתי בהם והאנשים שם ממש לא ידידותיים ><
שלום ../images/Emo9.gif וואלה באמת יש פה אנשים נחמדים יש פורומים שהייתי בהם והאנשים שם ממש לא ידידותיים ><
ח חוט הפט חחבן New member 29/5/07 #9 אללה ירושלים! אני ירושלמי גאה בן 14.. בשם יונתנ ו..תשתלבי..זה טוב!
R Rage Of Fire New member 31/5/07 #24 ../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifמור! די להתחיל עם כל אחת שנכנסת לפורום! ד"א אני סער... אני לא נמצא פה הרבה... פעם בכמה שנים אני מגיב...
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifמור! די להתחיל עם כל אחת שנכנסת לפורום! ד"א אני סער... אני לא נמצא פה הרבה... פעם בכמה שנים אני מגיב...