חדשה.....

טל791

New member
חדשה.....

יסלחו לי מראש כל המשתתפים בפורום על כך שניצלתי מקום בעמוד הראשון ע"מ לפרוק את האבן שעל ליבי..... חגגתי לא מזמן 28 אביבים, פקחתי את עייני באותו בוקר ופתאום הבנתי שאני לא נמצאת איפה שרציתי להיות בחיים. ש -28 שנים חלפו על פני ואני רק הייתי שם, זרמתי עם הכיוון ולרגע לא עצרתי לראות אולי אני רוצה משהו אחר. זרמתי עם מה שהורי רצו, עם מה שהסובבים אותי חשבו שיהיה נכון לעשות. ועכשיו אני מוצאת את עצמי על פרשת דרכים. וכ"כ קשה לי להתנק ממה שכולם חושבים שנכון לעשות. עוד יותר קשה לי להחליט מה אני רוצה לעשות. בא לי לעצור לרגע את הזמן, לסדר מחדש את הקובייה ההונגרית ולהתחיל מהתחלה. אני יודעת שזה לא ממש ראלי, אבל קצת נמאס לי להיות ראלית כל החיים שלי. אני רוצה פעם אחת בחיים לאבד שליטה. להתאהב בלי לפחד להפגע, לטפס על ההר הכי גבוה בלי להסתכל למטה ולהגיד: "אה, החבר הזה והזה לא יכולים לטפס, אז גם אני לא אטפס". בעיקר בא לי למצוא מקום שבו אוכל לצאת בשלווה מדעתי (כן, אני יודעת שכבר כתב את זה מישהו לפני - מאיר שליו?- על המדבר...) לצאת מדעתי רק בשביל לחזור אליה יותר שלמה עם עצמי. תודה על המקום לפרוק את האבן. בחוצלארץ הייאוש לא נעשה יותר נוח- הוא פשוט באנגלית.

ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

אין על מה לסלוח.. זה המקום לפרוק מה שכואב.. הכל מתקבל באהבה.. את תמיד מוזמנת לשתף.. לחלוק עימנו את מה שקורה לך.. ובטח תקבלי גם עיצות שונות מהחברים בבית.. המקום שאת נמצאת בו הוא מקום נפלא.. את רואה כבר בבירור שאת כל הזמן מנסה לעשות מה ש"נכון".. ולא מה שנכון בשבילך... פה מתחילה הצמיחה.. תמיד במקום של מודעות למקום בו אנחנו נמצאים.. אם בא לך לנסות משהו קטן אז.. קחי דף ועט ורישמי איך את רוצה שהחיים שלך יראו בעוד 20 שנה.. מכל הבחינות.. עבודה, משפחה, זוגיות, חברים..הכל.. היי מפורטת רישמי סדר יום לדוגמא.. מפורט ככל שאת יכולה.. לאחר שסיימת קראי את מה שכתבת.. ומיצאי אילו ערכים הדברים הללו מייצגים עבורך.. עיברי על כל מה שכתבת ועירכי רשימה של ערכים.. זה יכול להיות... אהבה, זוגיות, יושר, כנות, שמחה, נחישות... או כל ערך אחר העולה לך... אילו הערכים שלך.. את הגדרת אותם.. וזה כלי מדהים לאיבחון ההחלטות שלך... כשאת עושה החלטה.. ראי האם היא עומדת בקנה אחד עם הערכים המגדירים שלך.. אם כן .. נפלא.. המשיכי.. אם לא.. ההחלטה היא לא מי שאת.. שני אותה כך שתוכלי לקבל אותה... אני אשמח לקרוא מה עלה בידיך.. אור ואהבה

למעלה