חדשה

shira p

New member
חדשה

שלום לכולן אף פעם עוד לא כתבתי פה, אבל אני עוקבת אחרי הפורום כבר די הרבה זמן הסיפור שלי הוא כזה, מנסה כבר שנה ו- 4 חודשים, כאשר בפועל בטיפול רק 4 חודשים (לפני כן לא בדיוק התייחסו אלי...) בקיצור גילו בעיית זרע (מורפולוגיה נמוכה השאר תקין), ואני אחרי סבב של הזרעות אחד+איקקלומין, כאשר בהזרעות עצמם המורפולוגיה היתה דוקא לא רעה בכלל (מוזר קצת...) עכשיו אני בבעיה קצת וזקוקה לעצתכם: טופלתי עד עכשיו אצל רופא מקסים ממכבי, כרגע הוא נמצא בחו"ל עד לעוד שבועיים, ואני חייבת ללכת לרופא אחר ע"מ לא לפספס את החודש, החלטתי ללכת על פרטי אני מתלבטת בין ד"ר זיידמן לפרופ´ עמית מישהי יכולה להמליץ לי ואשמח גם לקבל את הטלפון של פרופ´ עמית (זה לא מופיע בלוחות) תודה, אתן פשוט מ ק ס י מ ו ת!!!

אולה *

New member
פרטים של עמית

מספר טלפון בקליניקה בנתניה - 8654599-09 מספר טלפון בקליניקה ברמת-אביב - 6425832-03 מספר טלפון בבית - ניתן להתקשר לקביעת תור - 8827278-09 בהצלחה רבה, אולה

רומי 007

New member
לשירה

שיהיה לך בהצלחה בטיפול, את מתלבטת בין שתי אופציות מצויינות. יש כאן מעריצות לשני הרופאים ובטח יכתבו לך. אני לא מכירה אף אחד מהם אישית ולכן מנועה מלהמליץ. ברוכה הבאה לפורום ומקווה שלא תשהי פה הרבה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

איכשהו יש לי הרגשה שבעוד שבועיים כבר לא תצטרכי אותנו בכלל
אבל עד אז, נחזיק לך אצבעות לבטא חיובית
נועם

למעלה