חדשה הי אני צופה מושבעת של המומינים ומקווה להישתלב בכיף
B B o N u s New member 23/3/07 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני טל בן 14 מראשון השתלבות כיפית ומהירה טל
W Witchcrafts New member 24/3/07 #3 Welcome!~ ספרי לנו קצת על עצמך (ז"א, פרטים שלא כתובים בכרטיסך האישי). שם, או משהו, למשל. דמות אהובה? שנואה? אני יסמין. ^_____________^ שהות מלבבת והשתלבות מהירה!
Welcome!~ ספרי לנו קצת על עצמך (ז"א, פרטים שלא כתובים בכרטיסך האישי). שם, או משהו, למשל. דמות אהובה? שנואה? אני יסמין. ^_____________^ שהות מלבבת והשתלבות מהירה!
ע עינבי ארנבי 1 New member 25/3/07 #4 ברוכיתת../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif אני עינב הישתלבות ושהות מהנה
מ מל והסמרטוטי New member 6/4/07 #5 גם אני חדשה../images/Emo9.gif שלום שלום! אני חדשה כאן, מן הסתם חולה על המומינים ושמחה לגלות שאני לא היחידה... מקווה להשתלב
גם אני חדשה../images/Emo9.gif שלום שלום! אני חדשה כאן, מן הסתם חולה על המומינים ושמחה לגלות שאני לא היחידה... מקווה להשתלב
W Witchcrafts New member 9/4/07 #6 שלום! ^____^ כשראיתי שהגבת בשרשורים כאן, תהיתי מתי הצטרפת ומה הסיבה שלא יידעת אותנו; למה שלא תפתחי שרשור חדש ותציגי את עצמך בו? הנוכחי הזדקן ובמקרה נתקלתי בהודעת ההצטרפות הזו שלך.
שלום! ^____^ כשראיתי שהגבת בשרשורים כאן, תהיתי מתי הצטרפת ומה הסיבה שלא יידעת אותנו; למה שלא תפתחי שרשור חדש ותציגי את עצמך בו? הנוכחי הזדקן ובמקרה נתקלתי בהודעת ההצטרפות הזו שלך.