כפית במצב כפית
New member
חדשה [=
(וואו, כבר הרבה זמן לא הייתי חדשה בפורום...) אז שלום לכולם! קוראים לי יעל, אני בת 18.5 חובבת אנימה ומנגה ^_^ חלקכם אולי מכירים אותי כבר מפורום בליץ' או... מפורום אנימה ומנגה XD כרגע נמצאת רק אחת לשבועיים בבית, משתדלת לעקוב אחרי הכל בכל זאת.... לא ראיתי/קראתי הרבה סדרות קלאמפ.... ראיתי איזה 3 פרקים מסאקורה, אני בפרק השלישי של קוד גיס (יש לי משהו עם המספר שלוש... P: ) אבל! (וכאן מגיע ה"אבל" הגדול) קראתי את כ--------ל טסובסה! ^^ שבוע שעבר התישבתי מתשע בערב עד ארבע וחצי לפנות בוקר וקראתי את כל הפרקים מכרך 3 עד ל141 3: ישנתי באותו לילה רק שעתיים וחצי XD אז... אני חייבת לדבר עם מישהו על הפרקים ;-; אז הצטרפתי ^.^ אזהרה- השתפכות טסובסה לפנייך:
אומג פאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עשו לו! ;-; אני כל הזמן ישבתי כמו על קוצים ומלמלתי לעצמי "לא פאי... לא פאי...." T^T אבל זה היה כיף P: כי אני אוהבת את הדמויות שלי סובלות [< אני טיפה סדיסטית בקטעים האלה ^^" והאמת שהייתי משתפכת יותר, אבל דיברתי אתמול עם אפרת והשתפכתי הרבה ככה שהצורך לשפוך קצת ירד.... ויש מחשבה שעברה במוחי, ואני רוצה לשאול אתכם מה דעתכם: אז ככה. אני ממש לא קונה את זה ששאורן האמיתי התאהב גם כן בסאקורה דרך העין ההיא. זה טיפשי. אז חשבתי לעצמי- מה אם שאורן הגיע מעולם אחר, ששם היתה גם כן סאקורה, רק ששם היא *כן* מתה? ואז עכשיו הוא רואה את הסאקורה שאנחנו מכירים והוא ברגשות סותרים ועצובים לגביה- כי היא דומה לסאקורה שהוא הכיר אז הוא רוצה שהיא לא תיפגע אבל זו לא הסאקורה שלו ושום דבר כבר לא יוכל להחזיר אותה אליו כי היא מתה ולכן הוא כזה אימו ^_^ וחוצמזה הראו בתחילת הסדרה מין סצנה כזאת של שאורן וסאקורה שהיו במעין קופסת זכוכית ושאורן ראה את סאקורה סובלת ושנפתחו לה הכנפיים והיא מתרחקת ממנו... אז אולי זה השאורן האמיתי עם הסאקורה של העולם שלו? וככה הוא ראה אותה מתה (אולי) ? כי זו סצנה שלא ראינו אף פעם ולא נראה לי שזה יכול להשתלב בעלילה בהמשך, הבגדים שלהם בסצנה הם כמו לפני היציאה למסע... אז מה אתם אומרים? 3:
(וואו, כבר הרבה זמן לא הייתי חדשה בפורום...) אז שלום לכולם! קוראים לי יעל, אני בת 18.5 חובבת אנימה ומנגה ^_^ חלקכם אולי מכירים אותי כבר מפורום בליץ' או... מפורום אנימה ומנגה XD כרגע נמצאת רק אחת לשבועיים בבית, משתדלת לעקוב אחרי הכל בכל זאת.... לא ראיתי/קראתי הרבה סדרות קלאמפ.... ראיתי איזה 3 פרקים מסאקורה, אני בפרק השלישי של קוד גיס (יש לי משהו עם המספר שלוש... P: ) אבל! (וכאן מגיע ה"אבל" הגדול) קראתי את כ--------ל טסובסה! ^^ שבוע שעבר התישבתי מתשע בערב עד ארבע וחצי לפנות בוקר וקראתי את כל הפרקים מכרך 3 עד ל141 3: ישנתי באותו לילה רק שעתיים וחצי XD אז... אני חייבת לדבר עם מישהו על הפרקים ;-; אז הצטרפתי ^.^ אזהרה- השתפכות טסובסה לפנייך: