חדשה

tochie

New member
חדשה

הי! פעם ראשונה שמעתי על הפורום הזה לפני כשבועיים, לקראת הכנס שהיה בתל אביב. הגעתי עד לקולנוע לב, לקחתי את התכנייה - וברחתי. לא יודעת כמה אני מסוגלת להיות חלק ולשתף, למרות שאני אמורה כבר להיות חזקה (אמי נפטרה מהמחלה לפני חמש שנים). אני שמחה שאתן כאן, זה טוב להתקל בעוד נשים שמתמודדות עם אותן שאלות כמוני, ןעם תחושות רבות כל כך אני מזדהה.

silo

New member
לחדשה

קשה לי להגיד לך ברוכה הבאה. גם אני כמוך הייתי בדרך לכנס ולא יכולתי להיכנס. את תמצאי פה הרבה בנות שיתמכו בך ויהיו לצידך כשצריך. ולא את לא אמורה להיות חזקה אחרי שנים, אין מס' לכאב. תישארי איתנו!!

אשבל1

New member
היי

אני הייתי בכנס וכמות הבנות שהגיעה לשם, זה היה מדהים בעיני, אני מבינה את החששות שלך ויכולה רק להמלית לך, לכתוב, לדבר ולשתף יכול מאוד להקל עלייך, אז אנחנו כאן ונשמח לשמוע עלייך ככול שתרצי לשתף, ערב נעים.

שלום tochie

כל אחת צריכה להיות קשובה לרגשות שלה, ולשים לב שאם זה גורם לה בזמן מסוים ליותר מידי כאב - לא להיכנס באותה העת. חשוב לי גם לציין שאצלנו בפורום הנורמות הן שאין חובת כתיבה רציפה, אין חובת נוכחות, אין חובת הגבה להודעות. כל אחת נכנסת מתי שמתאים לה, וכמה שמתאים לה. אם לא נכנסים תקופה מסויימת אין צורך להתנצל. יש כאלה שבוחרות רק להיתמך, ואחרות שנוח רק לתמוך. הכל בסדר, והכל מקובל. אשר לזמן שציינת - לא יודעת מה זה אמורה. החיים אמורים להיות הוגנים, האמהות שלנו אמורות להיות איתנו - גם האמורים האלה לא ממש קורים. אז יכול להיות שאנחנו גם לא מגיבים כמו שהיינו אמורים להגיב לפי סקאלת זמן כלשהי ... תחליטי אשר תחליטי, מבחינתנו את מאוד מוזמנת להישאר כאן.

שלום לך...

אמור זה שם של דג... כמו שאמרו לך כבר לפני, אין זמן לכאב... ואין לו חוקים... תרגישי חופשי לשתף ולקחת איזה חלק שמתאים לך בפורום...

למעלה