חדשה

Addicted16

New member
חדשה

שלום, אני בת 17 ,אני מטופלת בטיפול פסיכיאטרי (עם כמה סוגי כדורים) ופסיכולוגי צמוד, אני כבר מיואשת אין לי כוח יותר לחיות, ואני באמת עובדת קשה בשביל לצאת מזה... היו לי בעיות בעבר וזה גרר גם בעיות לעכשיו, הייתי כותבת מה הבעיות שלי אבל אני מפחדת שיזהו אותי... בכל מקרה אני מרגישה שאני אבודה כבר אז אם יש למישהו בכל זאת הצעות או משהו להגיד אני אשמח לשמוע למרות שאני לא חושבת שמשהו כבר יכול לעזור לי........

ד קובי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היאוש מלווה אותך ומתיש את את כוחך עד כי אין לך כח להמשיך... בשעייפים ואין כח אפשר לעצור לרגע לנוח ולאסוף כוחות מחודשים להתמודד... לפני שתבחרי בדרך שממנה אין חזרה נסי לשתף את המטפל או בן משפחה קרוב / חברים במצוקות שלך... אין צורך להתמודד לבד ולפעמים השיתוף יכול להביא הקלה משמעותית. אנחנו כאן איתך ואת מוזמנת לשתף גם אותנו בהתמודדות שלך עם היאוש...

libe3

New member
הצעתי לך יקירה

ואני מקווה שזה יתקבל בברכה. אבל, העיקר שלא תרימי ידיים, ואל תיכנסי לייאוש. מחשבות יוצרות מציאות. חבל את עדיין צעירה, כל החיים לפניך. גם אני בגילך, היה לי משבר שכזה. אבל זה עובר, צריך רק גישה נכונה. היות, ואני מטפלת, ויש לי נסיון בזה. אז גם לזה ישנו טיפול, אני מבינה שאת עדיין נערה, ויכול להיות שקשה לך מבחינה כספית, אז אני מוכנה לעזור, לך בטיפול. (כמובן גם בהסכמתך וגם בהסכמת הורייך), העיקר, אל תאבדי תקווה. כשיש כוח רצון יש הכל, האמיני לי. שולחת אלייך חופן של עידוד. כל טוב לך.

libe3

New member
בשבושונית

שיטת הטיפול שבה אני מטפלת, היא שיטה שנקראת תמציות קריסטלים-רפואת תדרים, מדיטציות-דמיון מודרך, רייקי ועוד... (כתוב בכרטיס האישי). וזה לא פוגע, לא מבלבל, לא מזיק ובוודאי שלא סותר את הרפואה הרגילה, חלילה. אלא כמובן שזה בא בשילוב, עם הרפואה הרגילה. היתה לי מטופלת, שהיתה בדיכאון שנמשך כ-3 שנים, והיתה מטופלת בכדורים, ובשיחות. התחלנו בטיפול שכלל: איזון, ניקוי רעלים, מדיטציית דמיון מודרך.אולם את השינוי הורגש רק לאחר טיפול, כבן חודש וחצי . היא התחילה להתאזן, ולאט לאט אפילו התחילה לרדת במינון התרופתי. כמובן שצריך המון סבלנות, וכמובן להתמיד. כמו כל טיפול אחר. התמציות אגב, הן עובדות כמו בהומאופטיה. מקווה שעזרתי. כל טוב.

ד קובי

New member
אני אישית לא מאמין ברפואה מסוג זה

הטיפולים הללו נראים לי הזויים , חלילה אין בדבריי אלו על מנת לפגוע פשוט לא מאמין בזה. נראה לי שבחרת לכתוב כאן וזה מעין פרסום סמוי. לדעתי זה משהו שלא יכול לעזור כל כך לפגועי נפש, וחבל מאוד להונות אותם.

ליבי ערב טוב

כמו שכתב חברי הטוב גם אנילא מאמינה בשיטה שלך לאנשים שסובלים מהפרעות נפשיות על כול סוגיהם אני לא שוללת חלילה את הרפואה הלא קונבנציונלית אבל היא לא הוכיחה את עצמה מעולם על חולים בהפרעות נפש הלואי ופני הדברים היו כמו שכתבת אזי לא היו חולים ועלות הטיפולים היתה יורדת למשפחות ולמדינה מעצם התעסקותי בתחום הפסיכיאטריה והפסיכוגאריטריה קרוב ל25 שנה והאמיני לי הידע שלי רב וראיתי הרבה חולים מיכול הסוגים לא פגשתי עדין מישהו שהחלים ממחלת נפשו ראיתי ההרבה אנשים שניסו טיפולים לא קונבנציונלים כולל טיפולים הומופטים ואף ניסיתי את זה על אימי שהיא חולה בפרקינזוניזים עם את יודעת מה מהות המחלה ואף על בני והדבר לא עזר להם והם חזרו לשיטה הקונבנציונליתכולל מטופלים שטיפלתי בהם במיסגרת עבודתי אני מאחלת לך הצלחה בעיסוקך

libe3

New member
לקובי ולבשבושונית

כוונתי היתה לא לפרסם את עצמי חלילה, או לשכנע מישהו. אלא לעזור. אבל איש באמונתו יחיה. כל טוב.

א ו ס ו ש

New member
לחזק את ידיך

על זה שפנית אלינו, אני יודעת שלא קל לך לפתוח את ליבך, ואני מחזקת את תשובתך שאין לך צורך בטיפול אחר אם טוב לך עם הפסיכולוגית שלך, לא טוב טיפולים מקבילים זה מבלבל, הבת שלי גם עברה משברים , לא יודעת אם כמוך אבל היא עברה המון טיפולים גם פסיכולוגים וגם תרופתיים, כיום היא כבר בת 21 ואני מקווה שהתחילה דרך חדשה, היא עצמאית עברה לגור לבד מה שבכלל לא חשבתי שזה יהיה אפשרי מתי שהוא. אני רק יכולה להגיד לך לא להתייאש ולא להרים ידיים , אומנם הדרך לא קלה אבל יש עתיד ורוד. אולי עצה קטנה לי אלייך מהנסיון שלי עם הבת שלי - תנסי עם מעט הכוחות שיש לך בכל זאת למצוא לך משהו נחמד לעשות בכל יום אפילו אם זה איזה שהוא טיול בפארק או חוג נחמד, על מנת שיה לך כייף כל יום למה לצפות - זה יתן לך כוחות להמשיך הלאה, תימצאי משהו שאת ממש אוהבת לעשות אותו ולכי על זה, אפילו אם זה קשה בהתחלה, וכמובן לא להרפות בשיחות ולתת לעצמך לפתוח את ליבך לדבר על כל מה שמפריע או מציק בלי לפחד, זה יעזור לך להתקדם. וכמובן שולחת לך חיבוק חם ומחזק

libe3

New member
אז יופי לך, ומאוד שמחה בשבילך

לכי עם מה שנראה לך נכון. המון הצלחה ורק טוב.

למעלה