חדשה :]

הוד11

New member
../images/Emo45.gif

למה יש מתקפת אימו ונו מטאל על הפורום בימים האחרונים?

Anuerysm

New member
שזאת מוזיקה מתחזה

אולי את רוצה המלצות ללהקות אחרות כדי שתוכלי יותר להשתלב כאן?

Anuerysm

New member
סבבה

תתחילי עם לד זפלין, להקה מהגדולות ממ הנה שירים טובים יש את Stairway To Heaven שהוא לא הכי בסגנון של הלהקה אלא יותר רגוע אבל עדיין שיר טוב עוד שירים: Dazed And Confused When The Levee Breaks Kashmir Whole Lotta Love ואם את בקטע של אלבומים שלמים הייתי מתחיל עם האלבום הרביעי של הלהקה

O n M y O w n1

New member
אני מכירה את

Whole Lotta Love Dazed And Confused ולא ממש אהבתי את השירים כל כך. בכל אופן, אני זאת אני. אני אוהבת נו מטאל ואמו. ואני גאה בזה! חשבתי שיהיה נחמד לדבר כאן על נושא מורחב כמו: רוק. אבל עשיתי טעות שבאתי לכאן. שיהיה לכם יום טוב!

epitaph

New member
את עדיין יכולה לדבר כאן...

על נושא מורחב כמו רוק. תקראי את ההודעות האחרות בשירשור הזה ותראי שזה בדיוק מה שאני אומר כאן לכולם.

O n M y O w n1

New member
קראתי.

אשאר בכל זאת אתן צאנס נוסף לפורום הזה! אבל..לא מסכימה עם זה שאני אוכל להשתלב כאן רק אם אשמע לד זפלין, פוליס או דה דורס.

Anuerysm

New member
אבל זפלין זה טוב ../images/Emo7.gif

טוב, זה שניסית כבר נותן לך כמה נקודות אצלי

Welsh

New member
הגזמת לגמרי

תראה, גם אני לא שומע את זה... גם הדבר היחיד שאני כתבתי זה שאני לא אוהב את המוזיקה הזאת, לרגע לא טענתי שהיא 'מתחזה' ושיש לשמוע משהו מסוים מאוד בכדי 'להשתלב פה', זו התנשאות גרידא ואני לא חושב שיש לכך מקום. המלצות זה תמיד דבר טוב אבל לכל דבר יש דרך, לומר 'זה מה שבאמת טוב ורק את זה צריך לשמוע אם את רוצה להשתלב' זו לא דרך. זו דעתי בכל אופן...

Anuerysm

New member
מה לעשות

שרוב האנשים כאן שומעים מוזיקה שונה ולכן בשביל להשתלב צריך לשמוע להקות אחרות

Welsh

New member
שטויות

'רוב האנשים כאן' שומעים מוזיקה. נקודה. רוק זה מושג כל כך רחב שכמעט כולם יכולים למצוא כאן מקום וזה שמישהו שומע מוזיקה שאתה לא אוהב, לא עושה את המוזיקה הזו לתת-רמה ולא צריך למנוע ממנו להשתלב פה. תרשה לי לחזור על מה שכתבתי קודם ולחדד זאת- המלצות זה תמיד טוב, אבל לכל דבר יש דרך, התנשאות זו לא דרך.

Anuerysm

New member
צודק, האמת שניסיתי

להשמע כמה שפחות מתנשא #: במיוחד כשיש כאן מבינים כמו אפיטאף

epitaph

New member
בוקר טוב לכולם...

קודם כל אני חייב לציין שאני מסכים כאן עם Welsh, בסך הכל המטרה של הפורום היא לדבר על מוזיקת רוק על כל גווניה וסוגיה ולא ממש צריך להגביל או לנדות מישהו רק בגלל שהוא שומע משהו שלא נראה לנו או נשמע לנו. וכן, לדעתי גם נו מטאל ואימו הם חלק מהרוק בדיוק כמו שלד זפלין הם חלק מהרוק. אני אלך אפילו יותר רחוק מזה ואדבר באופן כללי, מוזיקה זה משהו מאוד סובייקטיבי, אין דבר כזה נחות יותר או שווה יותר, אין מדד אובייקטיבי, יש את מה שהבן אדם אוהב לשמוע ואת מה שהוא לא אוהב לשמוע. לדעתי בכל סגנון ותת סגנון יש את הפנינות שלו ואת הזבל שלו. באמת, אם תחפרו מספיק עמוק תוכלו למצוא דברים שאתם אוהבים או לפחות מחבבים בכל סגנון. הדרך לדעת אם אתה אוהב סגנון מוזיקאלי כלשהו זה אם אתה אוהב גם את הדברים הבינונים (ואם אתה גם אוהב אפילו את הזבל אז כנראה שאתה פנאט
). לגבי התנשאות...אצלי לפחות זה עובד ככה שאם מתנשאים עליי אז זה מביא לי את הפריחה (או את הג'ננה). התנשאות גם כשהיא לא באה לפגוע בדרך כלל מביאה לתוצאות הפוכות ממה שהתכוונו אליהם וככה למשל יהיו אנשים שהתגובה המיידית שלהם תהיה החרמה או אי הסכמה או אוטומטית עם כל מה שנאמר אליהם בהתנשאות. נ.ב תפסיקו כבר עם הקטעים של מי מבין יותר, זה כבר מתחיל להיות לי לא נעים.

למעלה