ברוכה הבאה! =]
J Johnny Is My Life New member 17/11/06 #22 בנות, תקשיבו! היום הלכתי עם בת דודה שלי סתם להסתובב, ונושאי השיחה שלנו התגלגלו ובסוף הגיעו לג'וני.. ומה מסתבר?? שהם היו חברים טובים, וכל יום הוא היה מבקר אותה, והיא אותו.. כ"כ כיף לה!!
בנות, תקשיבו! היום הלכתי עם בת דודה שלי סתם להסתובב, ונושאי השיחה שלנו התגלגלו ובסוף הגיעו לג'וני.. ומה מסתבר?? שהם היו חברים טובים, וכל יום הוא היה מבקר אותה, והיא אותו.. כ"כ כיף לה!!
D dark fairy14 New member 17/11/06 #23 לא הבנתי../images/Emo122.gif כאילו היא גרה בחו"ל והוא היה הכיר אותה?
A annafff New member 17/11/06 #25 מה?!?!? איך לא ידעת על זה קודם..../images/Emo3.gif |פצוע|איזה כיף לה......
A annafff New member 17/11/06 #26 *../images/Emo122.gif-איך הגעתי לפצוע...../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
N nitzan s New member 17/11/06 #27 אממ לא נשמע הגיוני... אולי היא מחרטטת אותך? איך הם נפגשו כל הזמן היא גרה בצרפת או משהו כזה פעם?
K K o n C h New member 17/11/06 #29 ../images/Emo191.gifנשמע מוזר:S איפה היא היתה? אין ממש סיכוי שיש לו זמן לבקר כל יום.. או שלא הבנתי
T tali44 New member 17/11/06 #30 מה ז"א חברים? ידידים? ובאיזה שנה זה היה? מה, מי, מו?..... תתני קצת יותר פרטים.
K K o n C h New member 17/11/06 #36 ../images/Emo191.gifהיא דודה שלך או בת דודה? כי זה קצת מוזר שתיהיה לך בת דודה בת 40 בערך ובקשר למה שאמרת.. באיזה ארץ היא גרה אז?
../images/Emo191.gifהיא דודה שלך או בת דודה? כי זה קצת מוזר שתיהיה לך בת דודה בת 40 בערך ובקשר למה שאמרת.. באיזה ארץ היא גרה אז?
J Johnny Is My Life New member 17/11/06 #37 ../images/Emo118.gif בת דודה.. זה סיפור ארוך למה היא מבוגרת (היא יותר גדולה מאמא שלי :| ) ואין לי מושג איפה בדיוק, אני אשאל אותה D:
../images/Emo118.gif בת דודה.. זה סיפור ארוך למה היא מבוגרת (היא יותר גדולה מאמא שלי :| ) ואין לי מושג איפה בדיוק, אני אשאל אותה D: