חדשה. :] שירלי. בת 13. מהמרכז. חושבת שטורק חתיך. :] חח זהו.
S steelwater New member 2/11/06 #3 Welcome I have probalems with my hebrew right now... Yeah, Turk is cute.
Y yahel1924 New member 2/11/06 #4 היי../images/Emo9.gif טורק באמת חתיך. אני זוכרת אותו מסדרה אחרת מלפני המון זמן ואני לא זוכרת איזו סדרה, מישהו יודע?
היי../images/Emo9.gif טורק באמת חתיך. אני זוכרת אותו מסדרה אחרת מלפני המון זמן ואני לא זוכרת איזו סדרה, מישהו יודע?
S steelwater New member 3/11/06 #5 קלולס../images/Emo73.gif סדרה מעולה וסרט מעולה! דונלד(טורק) ממש חמוד ומצחיק שם. אבל אני חושבת שאני אוהבת אותו יותר כטורק המעולה והאגדי!
קלולס../images/Emo73.gif סדרה מעולה וסרט מעולה! דונלד(טורק) ממש חמוד ומצחיק שם. אבל אני חושבת שאני אוהבת אותו יותר כטורק המעולה והאגדי!
S steelwater New member 4/11/06 #7 נזכרתי בעוד סדרה שדנולד משחק בה. היה היו פליסיטי בטלוויזיה וראיתי אותו שם! ונזכרתי שהוא אמת משחק שם. איזה חמוד! רק חבל שהוא משחק בסדרה גרועה כזאת. בוואאה, אני לא כל-כך אוהבת את פליסיטי.
נזכרתי בעוד סדרה שדנולד משחק בה. היה היו פליסיטי בטלוויזיה וראיתי אותו שם! ונזכרתי שהוא אמת משחק שם. איזה חמוד! רק חבל שהוא משחק בסדרה גרועה כזאת. בוואאה, אני לא כל-כך אוהבת את פליסיטי.
A Angelus New member 5/11/06 #9 ברוכה הבאה שירלי.../images/Emo13.gif איציק 19 מרכז חושב ששרה צ'וק אלוהית. וזהו.. מקווה לראותך פה.