כדי להגיב למישהו, את פותחת את התגובה שלו ולוחצת על ''הוסף תגובה'' (או מה שלא כתוב שם), זה יוצא כזה 2 נקודות באלכסון כאלה, ככה אפשר לדעת למי רצית לכתוב אממ לא לפתוח הודעות סתם על כל נושא או שאלה, אפשר לשרשר להודעות של תפוז אנשים או לנצל"ש הודעה שכבר נפתחה, נצל"ש הכוונה לניצול שרשור שרשורי אוף זה לדברים שלא קשורים לפול אווט בוי וכאלה אממ
תלחצי על הכינוי שלך, זה יביא לך דף כזה על ה'עולם שלך' למעלה בצד שמאל יש "עדכון העולם שלי" את לוחצת על זה מן הסתם>< ואז יש בצד כל מיני קטגוריות כאלה תלחצי על "עוד על עצמי" השלישי שם זה חתימה וזה אם את רוצה לעשות הכל ביחד אז אחרי שאת לוחצת על 'עדכון העולם שלי' זה מביא אותך ישר ל'פרטים אישיים' שם את ממלאה מה שאת רוצה ולוחצת "שמור והמשך", שוב ממלאה מה שאת רוצה ואז שוב "שמור והמשך" ככה עד הסוף.. זה פשוט עובר על הכל.. בבקשה
אני ירדן בת 15 למרות שגלי הסבירה לך, שמישהו ישים לך את אומנות השירשור, זה מסביר על תמונה איך משרשרים וכאלה, טוב לגלות את זה כשרק מגיעים לתפוז כדי שלא יסקלו אותך אם תפתחי בטעות נושא חדש מיותר אומשו
ת'אמת שאני גרה די בדרום של ת"א, ביפו... ולפי מה שאני שומעת מהחלון שלי בחדר, לא נראה לי שמישהו כאן חוץ ממני שומע פול אאוט בוי או משהו קרוב XD אני לומדת בטבע, אם את מכירה.. מאיפה את?