חדשה..

Neta lli

New member
חדשה..

היי כולם קוראים לי נטע כהן, הצטרפתי לפורום של התוכנית הכי מדהימה בטלוויזיה.. מקווה להשתלב מהר.. (מצטערת שפתחתי הודעה חדשה, פשוט לא מצאתי מקום שאפשר לשרשר אליו הודעה כזאת אז אני מקווה שזה בסדר, ואם לא אז סליחה).. אה. יש לי גם שאלה/בקשה.. אם מישהו יכול לרשום לי למי מהרקדנים יש סטודיו ואיפה, או באיזה מקומות אפשר ללמוד ריקודים סלוניים..(סביב גיל 14/15) מקווה להנות.ותדה.. נטע

ברוכית

ברוכה הבאה
השתלבות מהירה

barbie125

New member
שלום

זה בסדר שפתחת הודעה חדשה ברוכה הבאה
והשתלבות מהירה
ואפשר ללמוד - לא יודעת..

shirel2006

New member
זה תלוי איפה את גרה

בכל אזור בארץ לדעתי יש בית ספר/סטודיו למחול שבו ניתן ללמוד גם סלוניים.את יכולה לחפש באינטרנט,מבטיחה לך שתמצאי המון מקומות,תראי מה יותר קרוב למקום מגורייך. וברוכה הבאה לפורום דרך אגב

Neta lli

New member
תודה..

חיפשתי באינטרנט כמה פעמים, וזה נתן לי רק רשימות של בתי ספר למבוגרים. בגלל זה רציתי לדעת אם למישהו יש איזה כתובת או משהו... אבל.. בלי קשר.. אף אחד לא יודע מי מהרקדנים המקצועיים מלמד באיזה בית ספר (או סטודיו משל עצמו?)..

shirel2006

New member
נדמה לי.....

שבסטודיו DNA מלמדים דורית מילמן ובוריס זלצמן (הבן זוג של מאשה).נראה לי שגם חיים פרשטיין,אני לא בטוחה. מאשה מלמדת באיזור בת ים וחולון (לפי מה שהיא אמרה באירוח שלה).

barbie125

New member
בדיאנאי

חיים לא מלמד. הוא מלמד איפה שאנה מלמדת, עם אני לא טועה
אבל זה לא בדיאנאי

avivavvv1

New member
אני יודעת

תראי אנה ארונוב מלמדת אותי כשהיא לא בתוכנית והיא בינתיים בכםר סבא אצל בוריס ורוזנה אודיקטזה יש שם גם את דני יוחטמן איתה. משה טרויסקי אם אני לא טועה מלמדת בבת ים יותר נכון לומדת... אני גם בת 14 אז זה מה שאנ ייודעת על התוכנית וודורית מילמן היא בDNA איפה שיש תחזרות לתוכנית.. מקווה שעזרתי

2 Mיכל

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ואני לא זוכרת איפה הסטודיואים. בתכנית כל הזמן מפרסמים את DNA Dance Place. בטח יש לזה אתר אינטרנט.

Witchcrafts

New member
שלום לך. ../images/Emo24.gif

זה בסדר, מותר (ורצוי) לפתוח שרשור חדש לצורך הצטרפות. ברוכה הבאה, אני יסמין. בנוגע לשאלתך - יש שרשור בטאליינס בנוגע ללימודי ריקוד. נסי לעיין שם. ואני ממליצה לך לברר במתנ"סים שבמקום מגורייך אם הם מכירים סטודיו בסביבה. שהות מלבבת וכאלה,

shirel2006

New member
נטע אני מציעה לך להיכנס ל

hoogel.co.il תבחרי בקטגוריית "ריקוד ומחול" ואז ב "ריקודים סלוניים".תמצאי רשימה של חוגים ברחבי הארץ שמתאימים גם לבני נוער.

למעלה