חדשה :)

adiadi88

New member
חדשה :)

שלום... אני עדי... אממממ נראה לי שיש לי חסך ענקקקק כי לא ראיתי הרבה זמן את הסדרה אז אני לא יודעת כלום על למה דנקן ברח או על תאונת אוטובוס.... יש מצב שמישהו מעדכן אותי קצת??? אה ועוד משהו... אני כנראה לי אצפה בפרק הבא אז יש למישהו אולי ספויילר אם זה לוגן באמת סימם את ורוניקה? ט'נקססססססססססס...

irene17

New member
ברוכה הבאה!

למה דאנקן ברח? הוא הכניס את מג להריון לפני שהם נפרדו, אחרי כל הבלאגן עם האוטובוס היא הייתה בתרדמת, בסופו של דבר היא התעוררה, ילדה את התינוקת ומתה. דאנקן כדי להגן על הילדה שלו היה צריך לברוח איתה מהמדינה. אחרת ההורים של מג לא היו נותנים לו לגדל אותה (הם היו יכולים למנוע את זה ממנו בגלל האפילפסיה שלו). האם לוגן באמת סימם את ורוניקה? לא. לוגן והחבר'ה שלו הביאו סמים למסיבה, לוגן סימם את דאנקן כדי שהוא ישתחרר קצת אחרי המוות של לילי. ורוניקה קיבלה את הסם שלה בטעות, אחרי שדיק ניסה לסמם את מדיסון ומדיסון ירקה בכוס ונתנה אותה לורוניקה.

irene17

New member
היא שאלה על זה

ואם כבר יש לי ספוילר לפרק 211....

orale12345

New member
ברוכה הבאה אני אור

אנשים חכו לפרק 21 לפני שאתם מאשימים את לוגאן!

adiadi88

New member
שנייה...

אבל פיספסתי את הקטע עם האוטובוס... מישהו מוכן להסביר לי מה קרה בו? אההה ותודה רבה לכולם... גם על העזרה וגם על הקבלת פנים... :)

Pure M

New member
מזמן..

אני מנהל פה באופן זמני עד שהמנהלים יחזרו, אבל בלי קשר התכוונתי להצטרף בימים אלה, אני טוחן את הסידרה בלילות האחרונים. (בשישי הייתי ב1X05, עכשיו אני ב1X20
)

Charmed Gal

New member
ברוכה הבאה. [;

וואו המון שאלות וחורים. אני בצבא ומהפלאפון אז אין לי אפשרות לבדוק לך אבל אני מנחש שכבר בדקו וענו לך.

למעלה