*חדשה*

*חדשה*

אהלן לכולם אני חדשה פה קוראים לי קרן אור (נו כמו השיר של אביב ומה שדובני אכפת לי צעקו..) וגם אני מכורה להראל סקעת

שלום שלום! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אהבתי את הכינוי שלך.. הוא חמוד
ברוכה הבאה!
ורגע.. קרן אור זה השם הפרטי? או שם הפרטי + המשפחה?
סתם מעניין אותי

אוי מגניב ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

אחלה שם! "גשםםםם רד כבר גשםםםםםםם" איך ג'קו צועק פה
*סליחה. אני שומעת את זה עכשיו והייתי חייבת לשתף משום מה.
*

מישל ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

אני כבר אוהבת אותך!
אני עדיין בהלם שהצביעו לו רק 18 אחוזים! יש לו כשרון.. שלא מהעולם הזה.. ועל זה שמורן לא עלתה אפילו לחצי גמר......... בכלל אין לי מילים

מישל הוא מלך!!../images/Emo47.gif

וזה הכל קונספירציות ,פשוט מישהו חייב להפסיד בגמר (אחרת מה רפאל עושה שם ?!?). ואם מישל היה עולה לגמר יחד עם ג'קו ומאיה זה היה בלתי אפשרי להעיף מישהו (וזה היה וואחד גמר משובח...) ועל מורני אני בכלל לא מדברת, היא הייתה מעולה , אבל לא נורא היא כבר עובדת על דיסק

אני מתה שהוא כבר יצא! ../images/Emo60.gif

היא כל כך כשרונית! הנה עכשיו אני שומעת את הקטע שלה ב"הדרך אל האושר".. היא פשוט מעולה! אני לא מבינה איך השופטים לא אהבו אותה?! בכל ביצוע היא הייתה מעולה.. והם פשוט קטלו אותה.. פעם אחר פעם. אבל זה לא משנה. היא מעולה והיא תצליח - וה יאכלו את הלב
וואי אם היה גמר של מאיה מישל וג'קו זה היה גמר מעולה!!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifלי..את ממש מוזרה..

חח סתם, רציתי להלחיץ
אבל כל מה שאני חושבת את כותבת פה.. יאבלה
ממ..מישל הוא ה מלך! ותעשו חישוב..אם הצביעו באותו ערב 100 אלף אז 18 אחוז זה 18 אלף קולות.. וג'קו עכשיו הוא ה-מלך!
ומאיה שנייה
ממ..שמעתי ת'שיר זכרון של מור אהרוני..שיר מקורי שלה..ממליצהה לשמוע!!

מורן באמת תותחית!!../images/Emo47.gif

אבל היא בכלל לא צריכה את כוכב נולד תראי איך הצליחה.. 2 שירים עם אבי מסיקה ושורטי, שיר אחד עם ניקי גולדשטיין ושיר אחד שהיא גם כתבה והלחינה! וכל השירים האלה הצליחו נורא! אז לפי דעתי לא חסר לה כלום ושתוציא דיסק מהר

מ א מ י2

New member
כמה דברים- ../images/Emo219.gif

ג'קו תעשה לי 35270957240 נשנשים שדומים ליב"ז ברגעי האושר שלהם! ועכשיו נחזור למציאות
- אמן שג'קו יזכה,אחריו מאיה
ואז רפאל

מ א מ י2

New member
ראית פעם ../images/Emo219.gif

ת'תמונה שלו שהשיער שלו פזור? זה נראה כמו יב"ז בשנותיה בפלורנטין עם השיער החום המזעזע.

חסחסה

New member
איזה יפה זה יהיה

אם קוראים לה קרן אור,להורים שלך יש שכל מאמאא..=] ברוכה הבאההההה..תהני..:]

האמ.. ../images/Emo60.gif

זה רעיון ממש יפה לקרא למישהי "קרן אור".. אז היא התלהבה, כמוני
כי פשוט אני שאלתי אם אור זה שם המשפחה שלך או חלק מהשם הפרטי.. והיא כתבה את זה לפני שנתת את התשובה

למעלה