חדשה...
אחלה פורום ושלום לכולם!!... הגעתי לפורום מהמומלצים ובכלל לא ידעתי שהוא קיים=\ מוזר.. בכלאופן אני שמחה שהגעתי...
אתמול חזרתי ממחנהרא"ה של יהודה,ירושלים ודרום [היה ממש שווה!!!!...] אבל, ראיתי שם את זוועות בנ"ע... אפשר לדעת למה ירושלים מרכז קיבלו "אישור מהקומונרית ללכת עם מכנס"?!... אני מבינה שככה הן רגילות ואני מבינה שככה הן הולכות כל הזמן ואני מבינה שהמדריכות הולכות ככה,והקומונרית ואין בכלל עם מי לדבר אבל תסכימו איתי שהן מחטיאות לא את עצמן אלא גם אנשים אחרים שמסתובבים במחנה וכבר אין להם לאן להזיז ת'ראש מכיוון שזה לא רק מרכז אלא ה-מ-ו-ן אחרות... ובנות שעושות טובה שהן באות עם חצאית שמגיעה בקושי עד לאמצע הירך [וזה לא משנה אם יש מכנס מתחת או אין] ובנות שמסתובבות עם מכנסיים ארוכים וטוענות שזה בסדר ואם "זה היה מכנס צמוד וקצר הן היו מבינות" נכון שבנ"ע היא תנועה שמקבלת את כל סוגי "הדתיים" למיניהם, אבל צריך ל-כ-ב-ד שמגיעים למקום שהוא לא הסניף שלכם,ולא הבית שלכם אז כמו שלא תזרקו ת'זבל שלכם על הריצפה ותכבדו את מי שאתם נמצאים איתם ואת המקום שהגעת אליו גם תתלבשו בהתאם למה שהתנועה מאמינה בו, אולי התנועה היא לא נפרדת ואף אחת שם לא מחוייבת לכסות את עצמה מכף רגל עד ראש ובדיוק בגלל זה אנחנו לא 'עזרא' ולא 'אריאל'...אבל כולה ארבעה ימים, אי אפשר למצוא בארון איזושהיא חצאית נורמלית וחולצה שלא חושפת את הכתף?!?! למה צריכים לסבול במחנה כי בנות לא הולכות צנוע?!?! [וכבר היו מקרים שממש בנים התלוננו על זה] ואני בכלל לא רוצה לדבר על בנים שפשוט נכנסו בלי בושה למאהל בנות כאילו זה שייך להם, או סתם צפו על המאהל מבחוץ כי בלי שיתוף אי אפשר למנוע את זה, בכל אופן, אני חושבת שצניעות צריכה להיות אצל כל אחת ואחת, הלכת כמה וכמה שהן נמצאות במחנה עם אנשים שהם לא מכירות... אשמח לכל תגובה שהיא, ושיהיה לכולנו שבוע שקט ושבת שלום
אחלה פורום ושלום לכולם!!... הגעתי לפורום מהמומלצים ובכלל לא ידעתי שהוא קיים=\ מוזר.. בכלאופן אני שמחה שהגעתי...