חדשה...

אגם29

New member
חדשה...

אחלה פורום ושלום לכולם!!... הגעתי לפורום מהמומלצים ובכלל לא ידעתי שהוא קיים=\ מוזר.. בכלאופן אני שמחה שהגעתי...
אתמול חזרתי ממחנהרא"ה של יהודה,ירושלים ודרום [היה ממש שווה!!!!...] אבל, ראיתי שם את זוועות בנ"ע... אפשר לדעת למה ירושלים מרכז קיבלו "אישור מהקומונרית ללכת עם מכנס"?!... אני מבינה שככה הן רגילות ואני מבינה שככה הן הולכות כל הזמן ואני מבינה שהמדריכות הולכות ככה,והקומונרית ואין בכלל עם מי לדבר אבל תסכימו איתי שהן מחטיאות לא את עצמן אלא גם אנשים אחרים שמסתובבים במחנה וכבר אין להם לאן להזיז ת'ראש מכיוון שזה לא רק מרכז אלא ה-מ-ו-ן אחרות... ובנות שעושות טובה שהן באות עם חצאית שמגיעה בקושי עד לאמצע הירך [וזה לא משנה אם יש מכנס מתחת או אין] ובנות שמסתובבות עם מכנסיים ארוכים וטוענות שזה בסדר ואם "זה היה מכנס צמוד וקצר הן היו מבינות" נכון שבנ"ע היא תנועה שמקבלת את כל סוגי "הדתיים" למיניהם, אבל צריך ל-כ-ב-ד שמגיעים למקום שהוא לא הסניף שלכם,ולא הבית שלכם אז כמו שלא תזרקו ת'זבל שלכם על הריצפה ותכבדו את מי שאתם נמצאים איתם ואת המקום שהגעת אליו גם תתלבשו בהתאם למה שהתנועה מאמינה בו, אולי התנועה היא לא נפרדת ואף אחת שם לא מחוייבת לכסות את עצמה מכף רגל עד ראש ובדיוק בגלל זה אנחנו לא 'עזרא' ולא 'אריאל'...אבל כולה ארבעה ימים, אי אפשר למצוא בארון איזושהיא חצאית נורמלית וחולצה שלא חושפת את הכתף?!?! למה צריכים לסבול במחנה כי בנות לא הולכות צנוע?!?! [וכבר היו מקרים שממש בנים התלוננו על זה] ואני בכלל לא רוצה לדבר על בנים שפשוט נכנסו בלי בושה למאהל בנות כאילו זה שייך להם, או סתם צפו על המאהל מבחוץ כי בלי שיתוף אי אפשר למנוע את זה, בכל אופן, אני חושבת שצניעות צריכה להיות אצל כל אחת ואחת, הלכת כמה וכמה שהן נמצאות במחנה עם אנשים שהם לא מכירות... אשמח לכל תגובה שהיא, ושיהיה לכולנו שבוע שקט ושבת שלום

אוי ואבוי הסניף הכי וותיק של

בני עקיבא וככה עושות הבנות משם? בושה!! טוב מה אני עושה סימני שאלה כי לצערי הרב זה ברור שהיו שם כאלה דברים

פיץ 754

New member
גם אני הזדעזעתי

אני מדריכה של שבט מעלות.. ופשוט נדהמתי לראות בנות שהולכות במחנה עם מכנסיים וגם מדריכות..ואם מדברים על סניף מרכז..גם אצלנו הם היו עם מכנסיים אבל עשו טובה ושמו על עצמן פיסת בד שהם קראו ה 'חצאית'. ממש בושה שככה מסתובבות בנות בבנ"ע,והרכזים שכל היום טחנו לנו את המוח שחולצות תנועה זה יותר צנוע ובגלל זה גם נלך איתם במחנה 'העלימו עין' מהעניין...

אגם29

New member
לא...

כי זה היה פשוט מזעזע!.. בשום מחנה שאני הייתי לפחות זה לא היה ככה...ואם אתם טוענים שאני סתם צעירה אז גם מדריכות שלי הזדעזעו וגם הן אמרו שלא היה כזה דבר בחיים... ותודה לכולם

TillsWIFE

New member
ברוכה הבאה

אני מסכימה עם מה שאמרת שבמחנות יכולים לקרות דברים מעוותים ו... טוב, אשתמש במילה הזאת, מזעזעים. (כ"כ הרבה אנשים מתלוננים, למה למען ה' כבר לא עושים משהו עם זה?) אבל אני לא כ"כ רואה את הקשר של המכנסיים לזה... מה הבעיה עם זה שבנות ילבשו מכנסיים.

אגם29

New member
אממ..

מה הבעיה עם מכנסיים? הבעיה שיש בנים שמסתכלים, ברור שלי אישית זה לא מפריע מה 'כפת לי לראות בנות עם מכנסיים?? אבל ראבק למה לכל מקום שמסתכלים צריך לראות את זה??..לא בשבילי! בשביל הזכרים למיניהם שקיימים במחנה...

yos9

New member
בבני עקיבא הבעיה במכנסיים-

היא שבני עקיבא היא תנועה דתית, ובד"כ דתיות הולכות עם חצאית, שילכו איך שבא להן בבית, שהן במסגרת בני עקיבא- שישימו חצאיות. הזכרים- זה כבר בעיה ספציפית שלהם.

הממ.. צודקת.

אבל אין לי מושג מה אפשר לעשות בנוגע לזה.. בכל מקרה, ברוכהבאה
תהני המונים
רק תזהרי.. הפורום ממכר
אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה
.. ולעבודה
אגב.. נוית מנהריה.
נצח שליטה
(C) כל הזכויות שמורות לנוית שיין ולא למולי מנדלסון.

יעלליי

New member
יאאא...כתבת את זה גמלי...

בס"ד אולי תיהי מקורית?
אה..ולמי שכתב משו בקשר לסניף הספציפי הזה שהוא לא מצפה מהאנשים שם להיות צנועים- בעעע....אתה יודע כמה סניפים בארץ לא צנועים? אני חושבת שבכלל צריך לשנות את בנ"ע...מהיסוד.. בעעע...אל תחנקו אותי! זו דיעה!

אגם29

New member
יעליי

אין בכלל סיבה לחנוק אותך, את צודקת. דיעה גם שלי!

היא כבר עושה את זה במשך שנה

וכבר הספיקו להסטלבט עליה לגמרי אז אין מצב שהיא משנה... אולי את הקטע עם מולי והזכויות שתוריד דחוף...

Mr Slider

New member
פחחחחח ...../images/Emo26.gif

עזבו אותה אני המצאתי את זה והיא לקחה לי את זה !! אבל היא יודעת שאנחנו נתחשבן אחר כך .. חחחח

למעלה