נדבר* ><"
ר רעות יששכר New member 30/8/06 #60 לא, כי אם אכלת משו לא טעים ../images/Emo41.gif יש לבתאל את העצה הכי טובה! נכון?! *מפילה על בתאל תיק!*
לא, כי אם אכלת משו לא טעים ../images/Emo41.gif יש לבתאל את העצה הכי טובה! נכון?! *מפילה על בתאל תיק!*
ר רעות יששכר New member 30/8/06 #62 שתקני לה 10 חבילות תפוצ'יפס ../images/Emo41.gif חחח ואז יהיה לה טעם מלוח בפה והיא תרצה לשתות! אז את צריכה לקנות במוסף סוכריות על מקל ובקבוקי שתיה...תקני גם חומוס ופיתות לחבר'ה XD סתםםם
שתקני לה 10 חבילות תפוצ'יפס ../images/Emo41.gif חחח ואז יהיה לה טעם מלוח בפה והיא תרצה לשתות! אז את צריכה לקנות במוסף סוכריות על מקל ובקבוקי שתיה...תקני גם חומוס ופיתות לחבר'ה XD סתםםם
ש שטנית קטנה182 New member 20/8/06 #34 לקחתי ת'אדום! ../images/Emo41.gif את התבלבלת! אני לא לוקחת כדורים XD אני סך הכל סנילית! T_________T
M Mor L New member 16/8/06 #10 ברוכה הבאה! כפי שאת רואה אני תומכת ב-100% במה שאמרת אקיהיקא זה הדבר הכי יפה שיש בעולם! תראה מה הכנתי לאנימהוליק חחח ואוגאטה/אקירה מטריף חבל על זמן טוב זה כי אני חולה על אוגאטה ^^
ברוכה הבאה! כפי שאת רואה אני תומכת ב-100% במה שאמרת אקיהיקא זה הדבר הכי יפה שיש בעולם! תראה מה הכנתי לאנימהוליק חחח ואוגאטה/אקירה מטריף חבל על זמן טוב זה כי אני חולה על אוגאטה ^^
R rai kijimoto New member 16/8/06 #14 חחח ^^ ראיתי את מה שכתבת במה שהדמויות אומרות XD קרעת אותי XD ^^
L LinkinAnanas New member 16/8/06 #22 ברוכה הבאה תבלי אצלנו בנעימים אנסטסיה, 13 וקצת יותר מוחצי, נעים להכיר