חדשה...=] אני חדשה כאן...=] אז... אני מור בת 15 אני רוקדת היפ הופ וברקדנס....=] מקווה להשתלב ....=]
מ מור 14 המקורית New member 28/7/06 #1 חדשה...=] אני חדשה כאן...=] אז... אני מור בת 15 אני רוקדת היפ הופ וברקדנס....=] מקווה להשתלב ....=]
א אופק מור New member 28/7/06 #2 היי מורוש ברוכה הבאה כולם חדשים כאן בגלל שהפורום חדש ,כך שתרגישי בנוח! איפה את רוקדת?
B best in me New member 28/7/06 #4 נצל''ש גם חדשה!! ההי קוראים לי שני ואני לומדת לרקוד לבד בעצמי.. זה די כיף להמציא ריקודים וזה חחח אולי השנה אני אצטרף לחוג ואראה איך זה... אחלה פורום טוב שפתחו אחד כזה..
נצל''ש גם חדשה!! ההי קוראים לי שני ואני לומדת לרקוד לבד בעצמי.. זה די כיף להמציא ריקודים וזה חחח אולי השנה אני אצטרף לחוג ואראה איך זה... אחלה פורום טוב שפתחו אחד כזה..
א אופק מור New member 29/7/06 #5 היי שנינוש ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה לפורום,תודה ותמשיכי לכתוב כאן,איזה מוזיקה את אוהבת לרקוד לפיה?שירים מסוימים?אומנים מסוימים?איפה את רוצה להתחיל ללמוד?
היי שנינוש ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה לפורום,תודה ותמשיכי לכתוב כאן,איזה מוזיקה את אוהבת לרקוד לפיה?שירים מסוימים?אומנים מסוימים?איפה את רוצה להתחיל ללמוד?
B best in me New member 29/7/06 #6 חחח תודה.. אני אוהבת הכל אבל עכשיו אני יותר בקטע של היפ הופ.. ואני לא ממש אוהבת את הסגנון של הפוסי קאט דולס אבל אני אוהבת לראות את הריקודים שהן רוקדות...
חחח תודה.. אני אוהבת הכל אבל עכשיו אני יותר בקטע של היפ הופ.. ואני לא ממש אוהבת את הסגנון של הפוסי קאט דולס אבל אני אוהבת לראות את הריקודים שהן רוקדות...
מ מור 14 המקורית New member 30/7/06 #7 ברוכה הבאה.... תהני....גם חוג זה כייף... טוב המשך התכתבות מהנה!! השתלבות מהירה ומהנה...=]