חדשה,

Eliya92

New member
חדשה,

שלום לכולם!! אני אליה, בת 14.. וכרגע אני גרה בישראל. אממ.. ב25.7 אני עוברת לארה"ב. לדאלאס טקסס.. מישהו גר שמה? ת'אמת אני נורא בלחץ, אני לא רוצה לעבור.. בכל זאת,חברים,ב"ס,השפה.. אנגלית אני יודעת טוב, אבל יחסית לילדים בסביבות הגיל שלי, כי חייתי בארה"ב שנה, כשהייתי בכיתה ה'. מה שעוד מפחיד אותי, שאני עולה לכיתה ט', ויש בתי ספר בארה"ב שבהם כיתה ט' זה כבר תיכון, וזה מפחיד אותי כל כך. טוב בעצם זהו, תשתפו אותי עם ההתמודדות שלכם במעבר לארץ אחרת..

ציקהלה

New member
אני 4 שעות משם

דלאס מקום מגניב. ובכל מקום בכיתה ט זה תיכון (גם ברוב המקומות בעולם) אל תידאגי

StasAshdod

New member
אורנג קאונטי -סאני קליפורניה...

אני כבר נשרפתי אין ספור פעמים בגלל החום הזה פה..... אבל אין לחות .. איזה נדיר!! D:D:D:D:

StasAshdod

New member
חלק מהם

צאצאים של בדואים אז הם נודדים. אבל תכלס... או שזה רדנקס או סקין האדס... יש הבדל?

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo122.gifיש.

יש כל מיני סוגים. אני מניחה שהסוג שאתה מדבר עליו הוא "סקין האדס" שהם נגד כל ביטוי של אפליה ומה שמאחד אותם זה פשוט גאוה של מעמד הפועלים הבריטי (אלה הם טובים ואוהבי אדם ולפעמים גם אנרכיסטים
). ישנם גם skinheads נאציים. הם לא מאוד שונים מrednecks, לפחות לא בהשקפות פוליטיות. שני הזנים הם פאשיסטים שמצוים במדינות רפובליקניות, הם נגד הגירה (וכל מה שטוב) ושניהם לבנים. כעיקרון רדנקס הם פשוט לבנים וולגאריים שגרים במדינות דרומיות. הם שותים הרבה בירה ואוכלים הרבה בשר במסעדות מזון מהיר וכו' (ראה תמונה להמחשה ויזואלית).

faland

New member
כיתה ט' זה קל

את תסתדרי בכל מיקרה אני איליה בן 17 מטורנטו קנדה. יהיה בסדר

matron

New member
היי ברוכה הבאה לקלאב ../images/Emo13.gif

אני רעות, בת 15. ואני עוברת בחופש לסן דייגו. ואיזה יופי שאת יודעת אנגלית..! אני מניחה שלא יהיה לך קשה להתשלב שם.

matron

New member
../images/Emo13.gifאני מבינה את ההרגשה שלך

ביום שהודיעו לי שאני עוברת לסן דייגו כל הלילה התהפכתי במיטה במחשבות מה יהיה איתי שמה.. (זה די מלחיץ בהתחלה..) אבל עכשיו אני דווקא מאוד מעריכה את ההזדמנות הזו לעבור לחו"ל.

Poles Apart

New member
ברוכה הבאה.

אני ניקול,14 וחצי(עולה לי'),וגרה כבר שנתיים וחצי בקונטיקט,ארה"ב. מבינה את הלחץ שלך,זה נורא לגיטימי,אבל אם תבואי בגישה אופטימית(לא יותר מידי,כן?
כי לפעמים מתאכזבים)אז יהיה טוב! וט' זה כבר תיכון בכל ארה"ב. בכל מקרה אם בא לך לדבר תשלחי לי מסר אני אתן לך את המסנג'ר שלי :]

למעלה