חדשה!!!

tamarulik

New member
חדשה!!!

מה נשמע אנשים? קוראים לי תמר ואחרי קריאה מדי פעם בפורום החלטתי שהגיע הזמן להצטרף!! האמת שאני אפילו לא זוכרת מתי התחלתי לראות סקראבס אבל זה דיי מההתחלה שהבת דודה שלי מארה"ב הכירה לי את התוכנית- כמובן שהתאהבתי ועברתי איתה את כל מחזורי השידור- בלילה, אחר הצהריים וכו את השידורים ב"יס" קצת פחות יוצא לי לראות כי בבית אנחנו עם "הוט" ולא יוצא לי להישאר הרבה מימי השלישי בבסיס. חוץ מזה את גארדן סטייט ראיתי בארה"ב כשזה יצא בקולנוע וממש התבאסתי שלא הביאו אותו לארץ, ואני חולה על הבלוג של זאק. על עצמי, בת 19, גרה במושב בלב השרון ומשרתת בבית הספר למ"כים ליד ירוחם מקווה להשתלב

steelwater

New member
ברוכה הבאה!

מה שלומך, תמר? נראה לי שתשלבי חחח! את נשמעת נחמדה. רק חשוב שתהיי קצת מוזרה כמו כולנו חחח! איזה כיף לך שראית את גרדן סטייט בקולנוע! באיזה ישוב את גרה? יום טוב יעל

tamarulik

New member
היי

אני בסדר גמור, כל עוד אנחנו בסופ"ש
כן הייתי ממש מאושרת שיצא לי לראות את גארדן בקולנוע כי ראיתי את הטריילר כשהלכנו לראות סרט אחר ואני כזה אוווף בטח לארץ לא יביאו אותו- אבל בספריית דיוידי שאבא שלי מנוי בהרצליה עשו יבוא לדיוידי. אני גרה במושב צור משה.

welcome welcome ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתשתלבי אחלה.. מה בדיוק את עושה בשירות שלך? איזה עונה את עכשיו בסקראבס? אני עדי אגב, משרתת בקריה (וגאה בזה!) וזהו
שבוע טוב

tamarulik

New member
היי

בשירותי הצבאי אני במחלקת מודיעין של בית הספר למ"כים ומקצועות החיר ומקווה מאוד לעבור למרכז בקרוב. לגבי סקראבס, כמו שאמרתי צפיתי בה כל עוד היא הייתה בטלעד עכשיו זה קצת בעיה כי אין לי "יס"

limors2

Well-known member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

למעלה