חדשה:]

Cranberry Sauce

New member
חדשה:]

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, לא ידעתי לאן אפשר לשרשר. אני שירה, אוטוטו בת 14, ומכירה את לד זפלין מאז ומעולם, מאחר ודוד שלי סוגד להם בערך מגיל 15. רק עכשיו התחלתי קצת לשמוע, אבל עדיין אני לא מבינה ולא מכירה בשיט. פשוט שמעתי את stair way to heavn והתאהבתי. הוא אצלי בלופ כבר שבוע וחצי.

AeroTom

New member
ברוכה הבאה

אם את מעוניינת להתחיל להכיר את הלהקה לעומק, אז הגעת למקום הנכון. הדרך הכי טובה להכיר ולהתחבר ללהקה כי כמובן לרכוש את האלבומים. אם את מכירה רק את Stairway (כמו הרבה בתחילת הדרך) אז ממליץ לך אולי להתחיל עם האלבום הרביעי של הלהקה. ואנחנו פה לכל דבר, המלצה, תשובה וכדומה שקשור ללהקה ולמוזיקה שלה. שהות נעימה בפורום

Cranberry Sauce

New member
תודה רבה^^

מכירה רק את stairway ואת the immigrant song. אם אתחיל לקנות את האלבומים אתחיל מהראשון, אני חושבת שהכי כיף זה ללכת באופן כרונולוגי ולראות את ההתפתחות של הלהקה לאורך השנים.

AeroTom

New member
בהחלט טוב להתחיל כרונולוגית ../images/Emo45.gif

שמח לשמוע את הרצון שלך לקנות את האלבומים ולהכיר ומצפה לך המון מוזיקה טובה באלבומים שהן יצירות שלמות ונהדרות. האלבום הראשון הוא יצירה אדירה וגם הכי בלוזי של הלהקה. שמח לשמוע ונמתין כאן לדעותייך על האלבום אחרי שתקני אותו
ואנחנו כאן לכל שאלה והתעניינות אחרת הנוגעת ללהקה.

ErezLahat7

New member
אני התחלתי ככה - כרונולוגית

פחות או יותר. מצפה לך הנאה רבה. ברוכה הבאה לפורום.

FuNky M0nK

New member
ברוכה הבאה

כיף לך, אבא שלי זקן מדי ללד זפלין. אני אלך עם תומר, האלבום הרביעי של הלהקה יכול בהחלט להיות מתאים בשבילך.

Royyy91

New member
ברוכה הבאה!

אני דווקא חושב שאם את רוצה לקנות דיסק תתחילי מהראשון. לא בגלל שהוא יותר טוב או משהו, פשוט אני חושב שהרבה יותר יפה ומעניין ללכת לפי הסדר...אני עכשיו מצטער שלא עשיתי את זה...

Mena Rea

New member
גם אני עשיתי את זה, התחלתי מהראשון

וכן הלאה. ארבעת הראשונים שלהם בכלל מדהימים, ככה שאת אמורה להנות מאד. האזנה נעימה.

למעלה