חדשה

חדשה

במהלך שיטוטי בתפוז נתקלתי בפורום חמוסים. ממש שמחתי לראות שקיים פורום כזה!!! קראתי המון המון הודעות פה בפורום. נשמע אחלה של פורום. אני מגדלת חמוסה בשם ארומה. היא בת שנתיים בערך. קיבלתי אותה מבעל חנות חיות שרצה להיפטר ממנה. אני מהוד השרון...מקווה להשתלב:)

Sweet Fantasy

New member
היי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה

השתלבות מהירה ומהנה בפורום, לפני שנתחיל, רק רציתי לומר, שאם פעם תראי פה וויכוחים עקיצות ומריבות, תדעי שהכל מאהבה
יש פה לא מעט כאלה, אבל בסה'כ כולנו משפחה אחת גדולה ותומכת. אז אל תבהלי.. את מוזמנת לספר עוד על עצמך ועל החמוסה, איזו חמוסה זאת? מעוקרת, מחוסנת? מה היא אוכלת? מה היא אוהבת\לא אוהבת, לעשות? וכל דבר אחר שעולה לך לראש.. מיכל

ארומוש

ארומה היא קינמונית יפהפייה! היא הייתה נורא נשכנית. הייתה ממש כורתת אצבעות כמעט ככל שעבר הזמן היא למדה שאסור לנשוך לאחר מאמצים רבים. כיום היא חמוסה לתפארת. היא מחוסנת נגד כלבלבת. (כל שנה מחסנים נראה לי). והיא מעוקרת מגיל חצי שנה אם אני לא טועה. אני מיתר..אני לומדת במגמת תיאטרון. רוקדת 4 פעמים בשבוע בלט ומודרני. מנגנת על תופים. חחח בטח אתם מרימים גבה (*רקדנית בלט ומתופפת?!?!*) חחח. ממ...היה לי פעם שוגר גליידר אבל הוא היה ממש לא מוחתם ואי אפשר היה לגעת בו כמעט ובסוף מסרנו אותו. בעברי גם גידלתי אוגרים, ממ..לאח שלי יש צ'ינצ'ילה שזו חיה פחות או יותר כמו ארנבון רק יותר מתוקה, יותר מיוחדת, חמה יותר, ועם פרווה...אחחח איזו פרווה. כשהייתי קטנה גרתי במושב בשם בן שמן והייתה לנו אוורוה עם 5 סוסים. עד היום כשיוצא לי אני רוכבת על סוסים. זה אחת האהבות שלי רכיבה! מקווה לתרום לפורום ולהנות פה, מיתר

חכמה*

חחח סורי על השגיאות. אה וארומה אוכלת כל מיני דברים: המזון שתמיד זמין (האוכל היבש) הוא משהו בשם MENU שזה אוכל לחמוסים יחסית חדש בארץ. פעם היא הייתה אוכלת סיאנס דיאט לגורי חתולים אבל השתדרגנו. ופעם בשבועיים היא מקבלת חצי קופסת שימורים לחתולים (היא מתה על זה). אממ..קצת מלפפון לפעמים (פעם בהמון זמן). וקצת שניצל. ופעם בחודש צימוק. לפעמים רוסטביף וזהו. היא יחסית שמנמנה. אני אצלם אותה מתישהו ואעלה לפה תמונות.

Sweet Fantasy

New member
אוו.. נשמע שיש לה אחלה בית ../images/Emo13.gif

שמחה שהצטרפתן.. היא נשמעת חמוסה מאושרת ומטופלת היטב, כל הכבוד. וכל האוכל חדש בארץ, אני לא בטוחה בקשר לאיכות שלו, אם היא הכי טובה שחמוס יכול לקבל, הייתי ממליצה להמשיך ולערבב עם האוכל לגורי חתולים. המוכר עיקר אותה? או אתם?
בקשר לתוקפנות, זה מה שקורה לחמוס מחנות, העיקר שיש לה בית טוב, ושהיא חונכה

קראתי איפשהו שרויאל קנין מומלץ אז

אני אקנה רויאל קנין (בייבי קט?) ואערבב לה אותו יחד עם זה. המוכר עיקר אותה בחנות...אף אחד לא קנה אותה כי היא הייתה אגרסיבית נורא. כל אחד שחשב אולי לקנות אותה ברגע שהוא נגע בה הוא ישר הצטער על זה... היא הייתה בתוך נסורת והיה לה רק מים בכלוב הקטנצ'יק שהיא הייתה בו בחנות. היא הגיעה אליי נורא רשעית ואנורקסית. וכיום לא חסר לה משקל חחח. למרות שהוטרינר פעם אמר שכדאי להגביל לה את האוכל כי חמוס שמן>לא חמוס בריא. ניראה לי שהיא קצת רזתה. יכול להיות? אני יודעת שזכרים מורידים ממשקלם לקראת הקיץ. כנראה שגם חלק מהנקבות. (ארומה ביניהם). אה וקוראים לה ארומה כי פעם אחת הלכתי עם אמא לחסן אותה (כשהיא הייתה די חדשה אצלי) ונכנסנו איתה לקניון (היא הייתה בתוך התיק שלי) ואז היא יצאה מהתיק (כמובן שנורא נלחצנו) והיא נכנסה לתוך אחד הסניפים של ארומה!!! כן כן!! ולקח לנו רבע שעה לתפוס אותה וכמובן כל האנשים סביבנו הסתכלו ונבהלו כשהם ראו אותה חח. אז אמא שלי הציעה שנקרא לה ארומה חחח. כי מבין כל החנויות היא בחרה לברוח דווקא לתוך ארומה חחח. יום עצמאות שמייח...

Sweet Fantasy

New member
נהדר, סיפור יפה

ושם יפה, וכן גם חמוסות מרזות בקיץ. ב בקשר לאוכל, רוב החמוסים לא שמנים בצורה כזאת שאפשר לקרוא להם "שמן שצריך דיאטה" והרוב אוכלים בצורה מסודרת כשהם רעבים ולא סתם משעמום, לכן אין צורך להגביל, אבל במידה והיא שמנה מעבר למשקל הרצוי (700 גרם עד קילו וקצת לנקבות) כדאי לעשות ארוחות מסודרות. ורואיל קינן הוא מצויין, גם מה שנתתם בעבר, סיאנס דיאט הוא טוב.

היא יותר מ700 גרם

היא שוקלת 850-900. גרם...:( אבל היא לא רק שמנה היא גם גדולה בגודל יחסית לחמוסות אחרות שיצא לי לראות...היא יותר ארוכה גם. אז מה יותר מומלץ סיאנס דיאט או רויאל קנין? מה החמוסים שלך אוכלים? ושל שאר חברי הפורום?

samisam

New member
שלי אוכל

proplan גורים ו menu לחמוסים,אני מערבב את זה ביחס של 3ק של פרו פלן ל 1ק menu

Sweet Fantasy

New member
נו, כמו שאמרתי

נקבה צריכה לשקול בין 700 לקילו וקצת, ושלך בדיוק באמצע, זה נורמלי לחלוטין
יש חמוסות בכל מיני גדלים, זה גנטי לפי ההורים. בקשר לאוכל, אין יותר טוב שיהם מצויינים תבחרי את לפי הכיס. שלי אוכלים פרופרימיום לחתולים בוגרים זה ברמה של פרופלאן אבל לא ממש מוכר, בעבר הם אכלו רויאל קינן, אבל זה התחיל להיות כבד לי על הכיס, 120 שקל ל4 קילו.. עכדיו אני קונה ב120 9 קילו.

samisam

New member
../images/Emo24.gifברוכות הבאות../images/Emo140.gif

והשתלבות מהנה

skarlet ohara

New member
היי ברוכות הבאות!

מאיפה החמוסה? כלומר, החנות שממנה היא נמסרה היא בהוד"ש או מעיר אחרת? (מחפשת את האחים של מוסי שלי)

למעלה