חדשה

eden242

New member
ובעיקר

ההגשה. המגישים עם החיוך הדבילי שחיים בתוך בועה, מרגישים מתעלים מעל השאר ומתייחסים לילדים כאילו הם עדר אלפקות החולות בפשעת העופות.

ShuNka

New member
הי, ליסע ../images/Emo12.gif

לא הייתה שום נשיקה בין סאקורה ללי >; מה שצנזרו זה את העובדה שלי היה מאוהב ביוקיטו, ובערוץ דיבבו כאילו שהוא מעריץ אותו. בכל זאת, לא נראה לי שנראה שונן איי בערוץ הילדים XDD לפחות בזמן הקרוב ם.ם;

מה?

לי היה מאוהב ביוקיטו? (האמת שחשבתי על זה שאמרו ללי "נמשכת ליוקיטו בגלל כוחות הקסם שלו...") למה שהתכוונתי שצינזרו,זה שיש בין טויה ויוקיטו יחסים הומוסקסאלים (לפי ויקיפדיה, אבל עכשיו מחקו את זה).

את יודעת, חקרתי את העניין XD

אני אוהבת לחקור סדרות שאני אוהבת לעומק ולגלות מה עומד מאחורי מה. האם שמת לב שסאיוראן לי הוא בן מזל סרטן? אכן, בסדרה יש הרבה קישורים נסתרים והרבה קשר בין המזל, האופי והגישה של כל אחד מין הדמויות. יואה הוא סמל הירח (והמין *-*) וסאיוראן הוא מזל סרטן. מזל סרטן הוא מזל שנמשך על ידי שליטתו של הירח. לכן, כאשר סאיוראן אמר שהוא נמשך אליו בגלל כוחות הירח שלו, היה מובן שההשערה שלי נכונה. למה סאקורה לא נמשכת? ייתכן שזה צירוף מקרים שהיא מזל אריה (סימן אש) וקרו הוא סמל השמש? יש הרבה דברים חבויים שאפשר לגלות D: לא הייתי אומרת שסאיוראן באמת היה מאוהב ביוקיטו, אלא נמשך אל כוחותיו. מה שהם צינזרו, זה השונן איי בין טויה ליוקיטו <:

נ.ב

לא היה מה לצנזר >> אם הסדרה הייתה ממש לפי המנגה, אז היה צריך לצנזר. מה שכן, ערוץ העילגים שונא הומואים ;-; (ג'אקטסו ז"ל ;-;)

למעלה