חדשה

חדשה

שלום אני חדשה ויש לי כמה שאלות: 1. איך לטויה יש כוחות קסם?(לא ראיתי באופן רציף מתחילת הסדרה) 2.מה זה מנגה וטסובאסה? 3. קראתי בויקיפדיה שצנזרו את הסדרה, מדוע צנזרו את הסדרה? האם ישדרו את הסדרה ללא הצנזור כאשר ישדרו אותה ביפנית?

נאממממממ~~~~~

1. כן, לטויה יש את הכוח לראות רוחות. יש לו כי......כי הוא שקסי D: 2. מנגה- קומיקס יפני. טסובאסה- סדרה מחברת קלאמפ שלקחה את סאקורה וסאיוראן כדמויות ראשון. אני מדגישה כי זה אינו סדרת המשך. 3. בשידור החוזר ביפנית-לא יהיה צינזור. צינזרו את הסדרה כגון: הנשיקה של סאקורה וסאיוראן. מאיפה לנו לדעת למה צנזרו? הרי ערוץ העילגים הזוי >>

שידרו ביפאנית את הסדרה?? :O

איפה? מתי? זה נגמר?? אעעע ;[ אני תמיד מפסידה את זה

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifחחח לא עוד מעט ישדרו אותה

אחרי שיגמר אינויאשה אם אני לא טועה...

ישודר משהו אחר

בדקתי באתר ערוץ הילדים ומצאתי בפורים טלמנגה: טסובאסה קרוניקל - TSUBASA CHRoNiCLE: הסדרה תשודר לאחר שיסתיימו השידורים החוזרים של אינויאשה.

ההמשך של הסידרה סאקורה.

זה לא סתם משהו אחר

BlackEyedSpirit

New member
שוב, בפעם ה10000,

טסובאסה זה ל-א, אני חוזרת, זה לאאאא ההמשך של סאקורה XPPPP זו סדרה שונה לגמרי XPP

כן ~.~ אני יודעת את זה ../images/Emo11.gif

זה פשוט יותר קל לומר ההמשך במקום לפרט מה זה.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאממ לפי מה שאני יודעת

הם ישדרו את סאקורה ביפנית אחרי אינויאשה ורק אחר כך את זה או שאוליי ייגמר היקארו ואז ישימו?

Hawkgirl

New member
נשיקה?! X__X

איפה נשיקה? >< לא ב-CCS ולא בטסובאסה הייתה נשיקה >< על מה מדובר? ><

ערוץ העילגים צינזרD:

אבל נכון בפרק עם קלף החול? אז סאקורה כן נישקה אותו בסוף. למרות שאני לא מבינה מה יש לצנזר._.

Hawkgirl

New member
לא מסתדר לי =\

ידיד שלי ראה את הסדרה ביפנית, והוא אמר לי שאין נשיקה >< והבנאדם מטורף על הסידרה X__X

הזהו!

שלא מובן למה הם צינזרו, כי בקושי רואים. אבל תשאלי אנשים, והם יענו לך שצינזרו את הנשיקה המוי חמודה הזו@>%<?#@>$2

DanaDuck

New member
לא צנזרו כלום. אין נשיקה.

הם נפלו אחד על השני בטורנדו כזה וזה נראה כאילו הם מתנשקים. הם לא. אגב, ניא וירקות, די אירוני שאת אומרת "הזהו" וקוראת לערוץ הילדים ערוץ העילגים...

אאוץ'

נו, מה אני אעשה? ככה רוב העולם קורא להם. D: אנשים רבים אומרים כי השניים התנשקו, אבל נו, ניחא.

Hawkgirl

New member
D=

כולם קוראים לערוץ הילדים ערוץ העילגים D= הם באקה, אין מה לעשות X=

לא,

אבל בהחלט המון אנשים לא מעריכים את הערוץ. ואני ביניהם. לא בגלל דיבוב האנימות או כל סדרה אפשרית אחרת [במקרה של סאקורה הדיבוב מצויין, אבל בשאר הסדרות פשוט על הפנים. הכוונה לאנימה, כמובן] אלא פשוט התכנים שבו. מתייחסים לילדים כאל מטומטמים.

למעלה