חדשה... אני בחיים ,אבל בחיים לא התאהבתי בשחקן!!! והוא פשוט כזה מושלם!! אני אתחתן איתו=] -וונטרוות-
B bcat13 New member 4/4/06 #1 חדשה... אני בחיים ,אבל בחיים לא התאהבתי בשחקן!!! והוא פשוט כזה מושלם!! אני אתחתן איתו=] -וונטרוות-
A Angelus New member 4/4/06 #3 תשלחי לנו תמונות מהחתונה.../images/Emo8.gif או מהקרב בנות הפורום שיהיה שם.
G Gretchen R New member 4/4/06 #5 ממש לא!!!! בת כמה את? לדעתי יש לי סיקוי יותר טוב חהתחתן איתו!!!! אז זוזי הצידה חח צוחקים..
B buffgirl New member 4/4/06 #6 אני לא הבנתי מה כולם מתלהבים ממנו. יש לו משהו רע בעיניים. לא ממש משתגעגעת עליו.
ב בילי הנערה New member 4/4/06 #8 עיניים רעות??? זה סתם בשביל הפוזה ( המדהימה ללא ספק בתמונות ).... אגב קבלו קישור...
ל לילי 22 New member 4/4/06 #11 התמונה לא מהתיכון אלא מפרינסטון שם הוא היה חלק מלהקת א-קפלה ששמה ה"טייגרטונס".יש לי אפילו חלק קטן משיר שלו...יש לו קול כזה מתוק!!
התמונה לא מהתיכון אלא מפרינסטון שם הוא היה חלק מלהקת א-קפלה ששמה ה"טייגרטונס".יש לי אפילו חלק קטן משיר שלו...יש לו קול כזה מתוק!!
A angi0 New member 4/4/06 #13 כן תחלקי את הקול השקסי שלו איתנו אב ילדיי... אבל אני לא יכולה לראות אותו עם שיער!
M M r s J o n e s New member 4/4/06 #14 גם אני לא../images/Emo45.gif. עזבו את מייקל,לינקולן הרבה יותר סקסי .
M M r s J o n e s New member 4/4/06 #18 או לא.מייקל הוא כזה גוד גאי ובחורים רעים תמיד הרבה יותר סקסיים
ב בילי הנערה New member 4/4/06 #19 אגב על פי מה שקראתי בראיונות שלו הוא בכלל לא בקטע של הרע ההפך הוא נשמע חנון וילד טוב אמיתי. ורק שתדעו הוא אוטוטו בן 34 וממש לא נראה.
אגב על פי מה שקראתי בראיונות שלו הוא בכלל לא בקטע של הרע ההפך הוא נשמע חנון וילד טוב אמיתי. ורק שתדעו הוא אוטוטו בן 34 וממש לא נראה.