חדשה..

חדשה..

וואי איזה פורום N!שי N!של0 .... כפרה עליכם... פורום מ-ה-מ-ם!!! יש פה אנשים פשוט... לייק.. סאווו מושלמים!!!!! זה כאילו לייק הכי הכי הכי שווה!!!! תקבלו אותי יפה נשמות.... רוני סופרסאר רולז!!!!!!!"

21thRevol

New member
ממצב נשמה? כפרה עלייך שיהיה בחאוות!

אני מקווה שתהני פה בלי עין הרע. עזבי אותם. הם אשכנזים מרושעים ולא מבינים בדיחות. איזה מוזיקה את שומעת?

EnchantedS

New member
חח גם היא אשכנזייה../images/Emo192.gif

והיא שומעת מוזיקה מצויינת. תיראה לפי העולם שלה:)

21thRevol

New member
הי הי אני חצי אשכנזי אז מותר לי.

לצחוק גם על לבנים וגם על שחורים כי במקרה שלי זה יחשב כהומור עצמי ולא כגזענות.

21thRevol

New member
זה הזכיר לי משהו.

את מכירה את הקטע בכמעט מפורסמים שוויליאם אומר לפני ליין שהוא חייב לחזור הביתה ואז היא עונה לו you are home? אז אני נזכר בזה בכל פעם שמישהו מדבר על הליכה הביתה. בכל אופן, אם את לא אוהבת את ההודעות שלי את יכולה פשוט לא לקרוא אותן. זה הרבה יותר נעים מאשר לקרוא אותן ולהתעצבן, לא? לא שאיכפת לי, אותי את משעשעת, אבל למה להתרגז לחינם? זהו. שיהיה לך יום נחמד.

exterior

New member
ברור. MCR הם להקה מספר 1 בעולם

הלא כן? ככה לפחות אחותי הקטנה (12) מספרת, והיא אחת כזו שיודעת הכל.... אז בלי סימני תמיהה בבקשה. אוקי? תן כבוד.

EnchantedS

New member
את כזאתי מותק.

אם היא הייתה שומעת מוזיקה שאת אוהבת, גם את היית חושבת את זה. המריבות האלו כל כך נמאסו. אני יודעת שזה פורום, אבל זה מיצה את עצמו כבר. בצבא היה יותר כיף. (כולם שם שומעות פוסיקט דולז וקנייה ווסט באמפי3 שלהם,ואני צוחקת עליהם בסתר. לא, מולם זה לא נחמד במיוחד.)

exterior

New member
הי, ההודעה שלי לא היה סרקסטית,

בו'אנה את מלאה ברגשי נחיתות, אה?

EnchantedS

New member
לא, אני פשוט מכירה אותך.

אם היה לי שקל על כל פעם שכתבת את הדבר הזה על אחותך הקטנה...

Sum41xGiRL

New member
כן, ג'רארד ואיי מושפע רבות

מדייב ואניאן וגלן דנזיג, הוא שם המון שחור מתחת לעיניים(כמוהם) שלא נדבר על מעשי הזימה שהוא עשה תוך כדי ההאזנה לאלבומים Walk among us ו- Machine gun Etiquette יש גם שהוא היה מאזין ל- The black album(לא של מטאליקה)

EnchantedS

New member
אתה כל כך חמוד שאתה מנסה להצחיק

Sum41xGiRL

New member
את האמת, שזה איכשהו נכון..

את לא מכירה את הקאבר שלהם ל- ASTRO ZOMBIES של המיספיטס?(הלהקה של גלן דנזיג, לבורים) אני חמוד גם שאני לא מנסה להצחיק..

EnchantedS

New member
כן, אני מכירה.

האמת שלא אהבתי. לא את המקורי ולא את הקאבר.. אז מה, להקות מחדשות שירים שהם אוהבות. שיהיה להם בכיף... (ואתה שומע אותם יותר מידי יחסית למישהו שלא אוהב אותם...)

למעלה