חדשה

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

רוצה לספר לנו קצת על עצמך? איך נפגשת עם הסדרה? איזה עונות ופרקים ראית (ואם מפריעים לך ספויילרים זה חשוב!). מה את אוהבת בחיים חוץ מתיקים? ועוד דברים ככל שעולים על רוחך

איך שכחתי

רציתי גם לומר שאת כמובן מוזמנת לשאול כל שאלה העולה ברוחך אנחנו נשמח לענות ולעזור מקווה שתהני פה.

טוב אז...

נפגשתי עם העונה עוד שהיא היתה משודרת בערוץ 2 ופשוט התאהבתי בפעם הראשונה אני לא ממש זוכרת שמות של פרקים אבל אני הכי אהבתי את הפרק עם התולעת באנטרטיקה לא מפריעים לי ספויילרים וחוץ מתיקים אני אוהבת מכושפות אנג'ל 4400 וגם את רווזול בכלליות אני אוהבת סדרות דימיוניות ומרתקות

קוראים לפרק ICE

וזה בסדר, הרוב הגדול פה לא זוכר שמות של פרקים ולכן יש פה שיטה שאומצה (אני אישית קוראת לה שיטת מאיר) שנקראת : הפרק עם.... או לסירוגין : הפרק ההוא ש.... אל דאגה כולם יבינו על איזה פרק מדובר..

muldercrushed

New member
שיו!! איזה קטעים!!!

את כל הסדרות שהזכרת עכשיחו גם אני רואה!! וגם אני בקטע של סדרות כאלה! קטעים איתנו... טיהיהי!

Gilliana

New member
ברוכה הבאה אלינו! ../images/Emo140.gif

מקווה שתהני כאן בחברתנו ותשארי לתמיד.

muldercrushed

New member
היי! מקורה?

אופק בת 14 (כן כן.. 14...) מתל אביב וההתמכרות כבר הפכה לחלק בלתי נפרד מהאישיות שלי...

anatxf

New member
הי עדי ../images/Emo140.gif

בריכה הבאה לפורום. אני מצטרפת לבקשה של עינת שתספרי לנו קצת על המפגש שלך עם הסדרה. מתי התחלת לצפות? האם לפי סדר? לאן הגעת בצפיה? וכל דבר אחר העולה על רוחך. ענת :eek:)

anatxf

New member
אה.

בהודעה שכתבתי לפני כן, צריך להמיר את האות ה-3 במילה ה-1 בשורה ה-1, באות ה-3 שבמילה ה-3 בשורה ה-1. הייתי בטוחה שלא שאלתם עד עכשיו, כי זה היה ברור לכולם.
ענת :eek:)

1Shir

New member
../images/Emo2.gif לא יותר פשוט לכתוב בריכה=ברוכה?

מאשר להתחיל לספור מילים ואותיות.. טוב אולי זאת רק אני.. בכל אופן ממש שיטה מוצפנת!

Gilliana

New member
זאת לא רק את ../images/Emo9.gif

ובקצב הזה, בשלב הבא ענת תתחיל לכתוב לנו בנאוואחו...

anatxf

New member
לאחר מלחה"ע ה-2 החלטתי

שלא להשתמש שוב בשפת הנוואחו, מחשש שמא אגוייס כתחליף למכונת הצפנה, אז... אל חשש.
ענת :eek:)

למעלה