חדשה

galitul

New member
חדשה

אין לי מושג אם זה המקום הנכון לגשת אליו אבל.. היי :) אני חניכה לשעבר של קן חולון מרכז (קן שנסגר וחבל) ועכשיו אני כבר לא חלק מהתנועה.. אבל אני רוצה לחזור! מסתבר שזה בעייתי

jast

New member
גרר..

מה זה ההתנשאות הזאת?? היא יותר גדולה ממך... תפסיקי להיות "מעעגניבה" כלכך רק כי את שמוצניקית שמאלנית מסריחה

galitul

New member
אני בי"א

ואני יודעת שיש עוד קינים.. פשוט אין לי קשר איתם למרות שניסיתי עם קן קריית שרת אבל קצת שכחו ממני כנראה =/

jast

New member
מה? למה שכחו??

תגרמי שיהיה לך קשר איתם!! אני בטוחה שהם ישמחו לקבל עוד מישו לקן שלהם.

galitul

New member
זה בעיה

התקשרתי כמה פעמים לאחת מהקבוצה שם שאמרה שהיא תודיע לי שתהיה פעילות והיא לא חזרה אליי.. ואני כבר במצב שלא נעים להתקשר שוב כי אני לא ממש מכירה אותה

galitul

New member
אבל..

איך אני אמורה להופיע סתם ככה? אין לי מושג מתי יש פעילויות.. הייתי בפעולה אחת ומאז לא הודיעו לי על כלום..
אכזרי

ממ..

אני מניחה שהימים של הפעולות קבועים, מה אכפת לך לעבור ולהגיד שלום? לא יגידו לך ללכת.. תגידי שאת לא יודעת מתי יש פעולות...ושבאת בכדי לברר(אפילו תבואי באותו יום שהיית בפעולה היחידה ההיא..) בהצלחה לך! ולכי על זה!

jast

New member
אני מניחה שהם שכחו..

הם לא עשו את זה בגלל שהם לא רוצים.. הם בטח שכחו...

galitul היי

יש עוד קנים בחולון כמו ק"ש ובן גוריון (אני עוברת שם פעולות...) שזה לא בעיה בכלל... אבל אם יש עוד בעיה על הדרך תגידי...

כנסי..

היי! אני הילה מבן גוריון.. ואת יכולה לפנות אלינו!! קחי אייסי.. בכיף נקבל אותך לקבוצה שלנו! 197-451-348

galitul

New member
היי :)

אממ.. תודה על כל התגובות :) אני עדיין לא החלטתי מה אני בדיוק אעשה.. כי זמני הפעולות לא ממש קבועים אז אני לא יכולה סתם ככה להופיע.. אבל .. תודה תודה תודה תודה
ואם את כבר פעילה בבן גוריון.. אז אולי תוכלי ליצור איתי קשר? ואולי בכלל מאוחר מדי בשביל להצטרף =/

למעלה