חדשה (: שלום (: רק עכשיו החלטתי להצתרף למרות שדי מזמן אני קוראת כאן אחלה פורום (: ורונה היא גאונה P:
Y yaareit New member 4/1/06 #1 חדשה שלום רק עכשיו החלטתי להצתרף למרות שדי מזמן אני קוראת כאן אחלה פורום ורונה היא גאונה P:
A abarak88 New member 4/1/06 #3 |4u|ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif פרטים? [מקווה שלא תהיה לי פשלה שוב חחח]
Y yaareit New member 4/1/06 #6 פרטים? ממ התחלתי לשמוע את רונה לפני שנתיים בערך אני הולכת כמעט לכל ההופעות שלה ונהנת מכל רגע קצת על עצמי גרה בר"ג (כןכן עצוב) בת 17 אה ואני יעריתP:
פרטים? ממ התחלתי לשמוע את רונה לפני שנתיים בערך אני הולכת כמעט לכל ההופעות שלה ונהנת מכל רגע קצת על עצמי גרה בר"ג (כןכן עצוב) בת 17 אה ואני יעריתP:
B bזוהר New member 4/1/06 #11 מה?! כןכן עצוב? רגע, למה זה עצוב???? בכל אופן גם אני מרמת גן איפה את לומדת?
B bזוהר New member 5/1/06 #16 חחחחחח אני בת.. עיר של זקנים לא ידעתי חח אני בבליך. וי, אז אולי ניפגש הופעה הבאה ואולי כשיהיה לך רישיון תוכלי לקחת אותי לכללל ההופעות של רונה P: אני אשלם לך!! רגע באיזה שכונה את גרה? תוסיפי אותי פשוט לאייסיקיו 343897672
חחחחחח אני בת.. עיר של זקנים לא ידעתי חח אני בבליך. וי, אז אולי ניפגש הופעה הבאה ואולי כשיהיה לך רישיון תוכלי לקחת אותי לכללל ההופעות של רונה P: אני אשלם לך!! רגע באיזה שכונה את גרה? תוסיפי אותי פשוט לאייסיקיו 343897672
C cornflakeboy New member 4/1/06 #8 שלום לך! ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה לפורומנו הקט! וסתם בשם השפה העברית הצחה והשוביניסטית - רונה היא גאון
שלום לך! ../images/Emo13.gif וברוכה הבאה לפורומנו הקט! וסתם בשם השפה העברית הצחה והשוביניסטית - רונה היא גאון