חדשה...

חדשה...

היי אני חדשה קוראים לי לוטם ואני בת 13. ידידה טובה של ברייר והדמיות הכי אהובה עליי מהסדרה השולטת הזאת הם איה וניני...

chen010189

New member
היי לוטם(חיפאים שליטה../images/Emo11.gif!)

אני חן, בת 17, מחיפה את מליאו בק? למדתי שם בכיתה ז', עכשיו אני בכיתה י"א בעירוני ג'... בקיצור ליאובאקים שולטים, ובמיוחד שהם חיפאים. ולכן
*סגידה*

chen010189

New member
ואגב,

בן אומר שהוא ילד מכוער, ושאני אבהל אם אני אראה אותו
(סליחה, מחובתי לעדכן את כל ידידותיו ונשותיו של הברייר בתסכולו
)

שמעתי עלייך....

בן סיפר לי עלייך את מליאו באק תיכון!!! היי אני שמחה להכיר אותך...

chen010189

New member
הייתי בליאו בק... עכשיו אני לא,

עברתי דירה = עברתי בי"ס, לעירוני ג' בן רכלן, אה?
סתם
בן שליטה!
(זאת אמורה להיות לחיצת יד
)

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני עמרי, בן 13 וחצי מחיפה
וכמו שאני תמיד אומר לחדשים: השתלבות מהירה!

KiShKooSh

New member
נעים מאוד לוטם אני ביקי../images/Emo13.gif

בת 16 מהוד השרון וזה כבר מתחיל להפחיד
נראה שהחיפאים משתלטים לנו על הפורום
"מתקפת החיפאים חוזרת" בקרוב בספריו הוידיאו הקרובות לביתכם

R o n 2 5 6

New member
חחח...למה את וחן לא משתפות אותי

בכלום מהרעיונות שלכן?את חן ליהי ובן חבורה סודית כזאת(הרבעייה הסודית) ואני גם רוצה להצטרף!לא פייר

chen010189

New member
אתה לא יוצא דופן מאף אחד בפורום....

ליהי ובן, הם מן הסתם המנהלים כל תחרות\הפתעה\אירוח עובר דרכם, והם גם לא התחנה האחרונה. דרכם זה עובר לתפוז, מחובתי ליידע אותם, ומחובתם ליידע את תפוז. ביקי קיבלה האדמה שאומרת שמתפקידה להביא מידע בפורום, לענות לשאלות הגולשים, וכדי שהיא תהיה יותר בעיניינים היא צריכה לדעת כל פעילות חדשה בפורום ועדכונים שלה. אתה לא שונה מאף אחד בפורום הזה, ואין סיבה שאם הפורום לא יודע, אתה תדע. פרטים סגורים לכל האירוחים והתחרויות עוד אין אפילו לנו. כשייסגרו פרטים אנחנו נתחיל במציאת תאריכים מתאימים, בידוע תפוז וכו'...

KiShKooSh

New member
תראה....

חן היא פעילה מאוד בארגון תחרויות לפורום רוב התחרויות הן פרי דמיונה אז כן, היא מעדכת אותי את ליהי ואת בן בקשר לתחרויות, וארבעתנו מנסים להעביר את זה הלאה

chen010189

New member
טעות... לא מנסים, מצליחים../images/Emo3.gif

בן הודיע לבתיה כבר אתמול, כדי שלא יהיו בעיות... וכדי שנדע אם להמשיך בזה, לא הרשתי לעצמי להמשיך לברר פרטים עד שתפוז ידעו. עכשיו שבתיה יודעת ועוזרת לנו עם זה, שבוע הבא הכל ייסגר. והשלב הבא יהיה: ליידע את הפורום

chen010189

New member
רון אתה מדבר כאילו אתה מעל כולם

אתה בדיוק כמו שאר הגולשים בפורום... אין לנו פרוטקציות ולא כלום. כשאני מארגנת משהו אני מיידעת אך ורק את המנהלים ואת ביקי וזהו.

R o n 2 5 6

New member
אה בסדר

חשבתי שלך יש יותר מידע משאר הגולשים לגבי נושאים אחרים כי את מדברת עם ליהי ובן...סורי טעיתי לא התכוונתי.

chen010189

New member
ליהי ובן לא מרמים בפורום

שזה אומר שאין פה פרוטקציות, ואין פה רמאות. בן לא מכיר אותי, וגם לא ליהי. אמנם אנחנו מדברים כל יום אבל הם שניהם מעולם לא ראו אותי... וגם אם כן, הם לא היו מרמים. תפוז יודעים איזה מנהלים לבחור...

למעלה