חדשה שלום לכולם אני חדשה כאן רק רציתי לומר שלום לכולם ולאחל לכולם שנה טובה וגמר חתימה טובה
מ משועממת5 New member 10/10/05 #1 חדשה שלום לכולם אני חדשה כאן רק רציתי לומר שלום לכולם ולאחל לכולם שנה טובה וגמר חתימה טובה
U uri115 New member 10/10/05 #4 נסיון שלום לך חדשה , גם אני רק עכשיו הצטרפתי אז אולי תעני שאני אבין איך זה עובד
M MaYcHuK New member 10/10/05 #5 אני אני אני מתנדבת לענות ברוך הבאאאאאאאאאאאאאאאא לשתיכן ולכל החדשים שיצטרפו בעתיד.... ואיך זה עובד? הנה ראית לא? בקיצור שנה טובה לכולנו שנת אהבה, הבנה וקבלת האחר! וכל מה שתרצו
אני אני אני מתנדבת לענות ברוך הבאאאאאאאאאאאאאאאא לשתיכן ולכל החדשים שיצטרפו בעתיד.... ואיך זה עובד? הנה ראית לא? בקיצור שנה טובה לכולנו שנת אהבה, הבנה וקבלת האחר! וכל מה שתרצו
T tar69 New member 11/10/05 #6 אךך את ממש בסדר משועממת5 יה אללה משועממת 5 בקרבת מקום מה נשמות עד כאן??????
מ משועממת5 New member 11/10/05 #8 לא אהיה כאן לאורך זמן רציתי גם לגנוב קצת חומר מאחרים אבל הבנתי שאין צורך יש לי כושר ביטוי בכתיבה מדהים
לא אהיה כאן לאורך זמן רציתי גם לגנוב קצת חומר מאחרים אבל הבנתי שאין צורך יש לי כושר ביטוי בכתיבה מדהים