חדשה

Adicd

New member
חדשה

היי, אני חדשה כאן ויש לי שאלה... התחלתי לראות את הסדרה מהעונה החמישית שלה, הורדתי כמה פרקים מהעונה ה2 וה3 ואני יודעת את כל התקצירים של העונות ה1 וה2, אבל מי זה לעזאזל מתיו שפארד ומה קרה לו?

מ י ה2

New member
מי רואה את הסידרה....

מהעונה האחרונה תחזרי לעונות הריאשונות ,אחרת לא שווה לך ליראות. מתיו שפרד היה הומוסקסואל בן 21 הוא הגיע ליפני חמש שנים לפאב של גייז ו2 בחורים שם פיתו אותו שיתלווה אליהם למכונית שלהם ,הם הובילו אותו לאזור שומם ושדדו אותו והיכו אותו והישארו אותו קשור לגדר בטמפרטורה של מיתחת לאפס.מצאו אותו קרוב ל20 שעות מאוחר יותר קבוצה של אנשים הוא נאבק על החיים שלו 5 ימים ומת.

Adicd

New member
אהה...

זה הבחור היתום שדבי נראה לי מצאה? אני מורידה את הפרקים, אבל באימיול לא רשום את השם שלהם (העונה והפרק) אז אני פשוט מורידה כל מה שאני רואה. הורדתי כבר בערך 8-9 ועוד המון ממשיכים לרדת.

יעלי78

New member
יוווו

איך את זוכרת את השם!?!??! סחטיין עליך עצה קטנה לגבי הפרקים: בקאזה הם יורדים בקצב של פרק לשעה....

Reutk

Active member
לא

לבחור שדבי מצאה היה שם אחר (שכרגע אני לא מצליחה להיזכר בו). אבל הנושא הועלה בהכי גאים בגלל מת'יו שפרד שהסיפור שלו הוא אמיתי לחלוטין לא קטע בסדרה. ותדעי לך שאני מה זה מקנאה בך יש לך מלא פרקים חדשים לראות איזה כיף לך

אדווה 1

New member
בדיוק חשבתי על זה....

היא לא ראתה גם את 2 העונות הריאשונות-הלוואי שאני ההיתי יכולה לחזור אחורה.אבל אני מכירה הרבה אנשים שרק עכשיו רואים את הסידרה מההתחלה.

pika18

New member
אני אתן לך עצה...

עזבי את העונות האחרונות-תורידי את העונות הריאשונות הן הכי טובות.1-2

למעלה