חדשה

zrubavela2

New member
חדשה

שלום לכולם קראתי חלק מההודעות ונראה שאתם כולם ממש חברים טובים ואני מרגישה קצת נדחפת (בצחוק כמובן) אבל אשמח להתיעץ ולקבל עזרה. האם ידוע למישהו מכם מה קורה כאשר מתגרשים ויש תינוקת בת כמה חודשים? כלומר הילד נשאר עם אחד ההורים אבל מה קורה עם הצד השני ? האם הוא מקבל ביקורים עד לגיל מסויים ורק אחר כך אישור לקחת את הילד? אליו מידי פעם? או שאין קשר לגיל הילד? אשמח לשמוע מניסיונכם

נסיון

ויש גם חוק השאלה מה מעניין אותך טובת הילד או משהו אחר... בכל מקרה ברוכה הבאה...

zrubavela2

New member
אז ככה

תודה על התגובה המהירה.......אז ככה ........ טובת הילדה כמובן היא שנמצאת בראש ובראשונה אני פשוט לא רואה את אבא שלה משגיח עליה ומטפל בה כמו שצריך כך שאני לא אהיה שקטה אם הוא יוכל לקחת אותה כי אני לא חושבת שהיא תקבל את הטיפול הראוי. כהיא תוכל לדבר זה כבר יהיה אחרת ככה גם תיהיה לי בקרה מה עובר עליה וגם אם היא תרצה משהו היא תגיד לאבא שלה. הבעיה העיקרית שלי היא שבעלי לא יודע שאני רוצה להתגרש ואני חושת להתגרש רק בגלל הילדה, מבחינתי לא אכפת לי לסבול אותו עוד שנה שנתיים עד שהיא תגדל קצת. כרגע היא הדבר היחיד שעומד מול העיניים שלי.

שאלה מהירה

מהרגע שנולדה הילדה נגיד ואת היית חייבת לצאת לשעה שעתיים הוא שמר עליה טיפל בה?

zrubavela2

New member
לא אף פעם לא

הוא לא מאכיל לא מחליף לא מקלח לא שם לך מתי ניגמר האוכל מתי נגמרים הטיטולים מתי צריך לשטוף בקבוקים לא קונה צעצועים בקיצור הוא יושב איתה 10 דק' ביום וזהו

אם זה כך

אז כנראה (לצערך והילדה) הוא לא יהיה דומיננטי וגם לא ירצה ממנה הרבה.

zrubavela2

New member
לא מדוייק

הוא לא יותר אלו יהיו גרושים מכוערים אני יודעת על מה אני מדברת הוא יתעקש כי בטיפשותו הוא לא יבין את טובת הילדה הוא כזה

אני בטוח שאת יודעת

ולתת לך עצה טובה קשה כי את זו שמכירה את הדברים מהביפנוכו שלהם ההמלצה היחידה שיש לי אם את יודעת שהוא כזה תשתדלי את להיות קול ההגיון ותמיד לנסות להוציא את העוקץ ממעשיו/מילותיו הרבמון הצלחה.

תגידי..את מלחיצה אותו?

את מראה לו שאת חושבת שהוא כשלון? את חושבת שהוא לא יוצלח? מה קורה בקטע של מי יותר חכם צצי בבית?

רגע..אני אקרא לבנות...

בנותתתתתתתתתתהגיעה מישהי חדשה עם ילד קטן..ויש לה שאלות.. אז תרדנה בבקשה לסלון.. אני מכין קפה ושתיה קרה ופיצוחים.. גטח נשב עד השעות הקטנות של הלילה.. אתן יורדותתתתתתתתתתתתתת?

אגוזי...../images/Emo18.gif

עוד פם אחת אתה אומר לי לרדת... באימאימממששש'לי...אתה תתחרט

Kטלנית

New member
קראתם מיד באתי.

חמודה, ישנה בעיה עם זה שהילדה קטנה את צודקת יש את הקטע של לטפל להשגיח להאכיל בזמן ולחתל כן, גם קיקי (ככה קוראים לזה אצלנו בבית) אתם צרכים לדבר על זה ולראות למה הוא מסוגל אם הוא יכול להיות איתה שעתיים פעמיים בשבוע זה טוב תני לו אותה אחרי אוכל והחתלה ואז יש לו שעתיים רגעות להיות איתה בכלל שאלת אותו איך הוא מרגיש? האים הוא מסוגל? אני חושבת שלדבר איתו זה הכי טוב ובניגוד אליך אל תעשי את הטעות שלי אל תשארי בשביל הילדה זה סתם אשליה לא בריאה קומי תלכי תעזבי ותדעי שאת חזקה הרוגע הנפשי שלך ישרה את הביטחון שהילדה זקוקה לו אל תחשבי שהם עוד תינוקים הם לא קולטים מאמי, יש להם את הרדארים הכי חדים לסיכום: שבי דברי איתו נסי להשאיר אותו איתה לבד לשעתיים תראי איך מסתדרים הענינים, ואז תרגשי בטוחה שכשהוא יקח את הילדה זה לא יהיה לבד איתה בפעם הראשונה אצלי לגודמא: הקטנה שלי בשנתיים וחצי ואבא שלה לא לוקח אותה יותר משעתיים הוא לא מסוגל הוא חשב שכן, ניסה ומהר החזיר לי אותה. עם הגדולים הוא יותר מסתדר. אבל- והכי חשוב אם תראי שקשה לו תגלי הבנה הוא גבר זוכרת???? אל תהיי קשוחה אל תחיי בשביל הילדה עם אדם שלא טוב לך איתו אבל אל תשכחי מול העינים זה טובת הילדה לא מחייב שאם תחיי איתו ביחד עוד שנתיים היא תהיה לך אסירת תודה הכל תלוי בך את צריכה לשבת עם עצמך ולקחת החלטה.

למעלה