חדשה..

מיטל101

New member
חדשה..

היי...אני מיטל בת 15 וחצי מחיפה.. התחלתי לראות את הסדרה רק השבוע.. אשמח אם תעזרו לי בקצת מה היה עד עכשיו וכמה פרקים פספסתי...

T a M a R a 2

New member
אני מציעה ש...

פשוט תקחי את העונה הראשונה בדי וי די... היא ממש טובה... חבל לפספס אותה.. ככה גם תביני כל מניי דברים בעונה השניה.. כמו בדיחות וסיפורים...

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם התחלת לראות עכשיו, פיספסת הרבה !! פיספסת את כל העונה הראשונה והמדהימה שכללה 27 פרקים. ופיספסת את 14 הפרקים של העונה השניה (אני מניחה שהתחלת לראות משבוע שעבר...כי השבוע אנחנו בפרק 16 בעונה השניה). אלא אם כן את מתכוונת שהתחלת לראות מעכשיו את השידורים החוזרים של העונה הראשונה (כל יום ב2245 ?) ואז לא פיספסת כל כך הרבה, כי היום שודר פרק 8 לעונה הראשונה. בעיקרון הסדרה מתחילה מראיין, ראיין הוא נער שגדל במשפחה הרוסה, אמא שלו שתיינית ואבא שלו יושב בכלא, בפרק הראשון הוא ואח שלו גונבים מכונית ונתפסים,בבית המעצר ראיין פוגש את הסניגור הציבורי שלו "סנדי כהן" שמסביר לו שאח שלו כבר מעל גיל 18 ומצאו עליו סמים ואקדח ולכן הוא ישלח לכלא, ראיין משתחרר על תנאי, שראיין יוצא מבית המעצר סנדי פוגש את אמא של ראיין ושהוא רואה שהיא לא בדיוק "אם השנה" הוא נותן לראיין את מספר הטלפון שלו למקרה שהוא יצטרך עזרה. שראיין מגיע הביתה, אמא שלו מסלקת אותו מהבית, מכיוון שאין לו לאן ללכת ראיין מנסה להתקשר למעט האנשים שהוא מכיר, אבל אף אחד לא בא לעזרתו, כמוצא אחרון הוא מחליט להתקשר לסנדי, וסנדי לוקח אותו אליו הביתה. סנדי ואישתו קירסטין גרים בעיר ניופורט שבמחוז אורנג' העשיר, יש להם בן בשם סת' שהוא קצת "גיק" שראיין מגיע הוא וסת' מייד נהיים חברים טובים, אבל קירסטין קצת חוששת מהנוכחת של ראיין, ולכן שהיא מגלה שראיין וסת' יצאו למסיבה השתכרו והלכו מכות, היא דורשת מסנדי שיחזיר אותו הביתה. חוץ מזה בניופרט ראיין פוגש את מריסה "הנערה מהבית ממול" שהוא מייד מתאהב בה, וסת' מספר לו שהוא מאוהב בחברה הכי טובה של מריסה "סאמר". שסנדי מחזיר את ראיין, הם מגלים שאמא שלו עזבה, וראיין נאלץ לחזור עם סנדי. בסופו של דבר הכוהנים מאמצים את ראיין והוא הופך להיות חלק מהמשפחה, ואז הפרקים הבאים עוסקים בחוסר ההתאמה שלו לניופרט, אבל גם בסנדי וקירסטין, סת' וסאמר, ראיין ומריסה וההורים של מריסה ג'ימי וג'ולי.

מיטל101

New member
וואו...תודה רבה../images/Emo24.gif

וכן,התחלתי לראות את העונה הראשונה... והמון תודה על התקציר זה בהחלט עזר לי...זה נשמע לי סדרה ממש יפה.. וגם הפורום נראה לי אחלה....אז סבבה ושוב תודה

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

אני פרדי (
), 17.

O a s i s 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וכבר ענו לך על השאלה אז אני אחסוך בכתיבה

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה בפורום

aviGODFATHER

New member
../images/Emo70.gifWelcome To The Dark Side

אני אבי, 16 וחצי מקרית אתא... ואני מציע לך לראות את התכנית באותו ערוץ (YES WEEKEND) בלילות השבוע יש ש"ח של העונה הראשונה... אם תתחילי עכשיו אז הפסדת 6-8 פרקים בערך מהעונה הראשונה, אבל עדיף מאשר על כל העונה הראשונה... בקיצר לא מומלץ לדעתי לוותר על העונה הראשונה כי היא יותר טובה בהרבה מהעונה השנייה, וחבל לפספס דבר כזה...

dht160

New member
בקרוב שידור חוזר בערוץ 10

תוכלי להשלים. אבל אין סיבה שלא להמשיך לראות את השידור היומי. אם זה רק עניין של פרק -שניים אפשר בקלות להשלים תפער. ברוכה הבאה לפורום. גיא

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifמיטלושש!!!

אני כל כך שמח שהחלטת להצטרף לפורום השולט!! אני די עייף אז אני לא זוכר מאיזה פורום את שאני בו או שאני ובו ואת בו..חח..הקיצר תהני מהסידרה..ובעיקר מהעונה הראשונה כי הראשונה מעולהה!! והשנייה טובה..אבל לקרת הסוף העונה השנייה זיי** לראשונה את הצורה!!

Aviad1987

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

על איזה שידורים את מדברת? אם זה השידורים הליליים אז פספסת בערך 7 פרקים? יש לך עוד איזה 20 אז כדאי שתצטרפי
אם את מדברת על העונה השניה אז תוכלי להשלים את העונה הראשונה בלילה ולנסות להבין מה הלך עד עכשיו בעונה השניה. אני הייתי במקומך הייתי מנסה להשיג את הפרקים אהמ אהמ. או לחכות לשידור החוזר היומי ביס וויקאנד שבטח לא יקרה הרבה אחרי שהעונה השניה תיגמר

למעלה