חדשה :)

s u s h i t y

New member
חדשה :)

היי לכולם !!! אני חדשה פה זה ולדעתי זה אחד הפורומים היותר מעניינים בתפוז !!! יש לי שאלה , אני לוקחת גלולות ואני מעוניינת לדחות את המחזור שלי לחודש מסויים עקב טיסה לחו"ל שאני לא יכולה להקדים ולדחות . חברה אחת אמרה לי שברגע שאני מסיימת חפיסה אז יום למחרת להתחיל חפיסה חדשה וכך לא יהיה לי מחזור וחברה אחרת אמרה שאפילו אם אני מתחילה חפיסה בלי הפסקה המחזור יגיע . מה אתם מציעים לי לעשות ?

ToryMaster

New member
המ

הגניקולוגית שלי אמרה שהיא לא ממליצה על זה, אלא אם יש מחזור קשה או מטריד מאוד. בכל מקרה אסור לקחת יותר משלוש חפיסות ברצף. מחזור מחזור לא יהיה לך באמצע, אבל עלולים להיות דימומים בין וסתיים. בסופו של דבר, זה אפשרי, אבל אני ממליצה בחום לא לעשות את זה.

s u s h i t y

New member
מחית תפוחים

המחזור שלי סדיר עקב הגלולות אז אני יודעת שכשאני אהיה בחו"ל בטוח יהיה לי והייתי רוצה לדחות את זה ובינתיים עוד לא מצאתי תשובה לאיך אפשר לעשות זאת

ellulli

New member
פשוט ממשיכים

לקחת עוד חפיסה של גלולות וכשתרצי לקבל מחזור תפסיקי. בכל אופן, את יכוהל לשאול את המומחים באתר הזה: www.shilo4u.org.il

היי לך ../images/Emo13.gif

מעניין אותי לדעת: מה הבעיה בעצם להיות עם מחזור בכל מקום בעולם? מאיפה נובעת המחשבה הזאת שהגוף שלך זה משחק? אשמח לשמוע... עונג

s u s h i t y

New member
היי עונג

חשוב לי להגיד שאני לא חושבת שהגוף שלי זה משחק אני מעולם לא שיחקתי איתו ולכן שאלתי את השאלה הזאת . יכול להיות שאני פשוט לא אעשה כלום ויהיה לי מחזור בחו"ל . פשוט זה הולך להיות טיול ומחזור בד"כ מחליש אותי לכן לראשונה בחיי רציתי לשאול אם אפשר לדחות אותו (אני מבינה שמהשאלה הזאת אנשים חושבים שזה משחק עם הגוף ). זה הכל :)

נפלא לשמוע ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת מה אנשים אחרים חושבים
עבורי, כל העיסוק בגלולות הוא משחק אחד גדול עם הגוף, אז השימוש בהן כדי להקדים או לאחר את המחזור, בכלל... אבל זוהי נקודת מבטי הנוכחית ותו לא. את מוזמנת לבחור את מה שטוב עבורך, כמו תמיד, לא?

למעלה