חדשה!!! =) שלוםם אני חדשה. קוראים לי בר, אני ממעברות...ואני בת 15 מקווה להנות..=)
B barbi22 New member 14/4/05 #1 חדשה!!! =) שלוםם אני חדשה. קוראים לי בר, אני ממעברות...ואני בת 15 מקווה להנות..=)
B blackspot on the sun New member 14/4/05 #2 שאאאאאלום ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif
I Indian Friend New member 14/4/05 #6 שלומות../images/Emo20.gif תהני.. (הממ.. מעניין מי הביא אותך לפה.. מממ... )
י יוּבָל New member 14/4/05 #9 מדרום לחדרה ומצפון לנתניה בעמק חפר, ליד משמר השרון... תבחרי מה שנוח לך...
I Indian Friend New member 15/4/05 #13 במשמר יש שבילים קטנים ועקומים [סתם כי התחשק לי להגיד] וגם אני יודעת איפה זה מעברות. ואני יודעת שאתן יודעות. שבת שלום
במשמר יש שבילים קטנים ועקומים [סתם כי התחשק לי להגיד] וגם אני יודעת איפה זה מעברות. ואני יודעת שאתן יודעות. שבת שלום
R rutiii New member 19/4/05 #15 אין לי נושא =) קוראים לך בר ואת בכיתה ט'? איך זה שאני לא מכירה אותך..? אני ממשמר השרון! ובאמת במשמר השרון יש שבילים עקומים חחח
אין לי נושא =) קוראים לך בר ואת בכיתה ט'? איך זה שאני לא מכירה אותך..? אני ממשמר השרון! ובאמת במשמר השרון יש שבילים עקומים חחח