חדשה=) שלוםםם קוראים לי בתאל לא מזמן התחלתי לשמוע גוד שארלוט ואני ממש מכורההה
B batel b2 New member 9/4/05 #1 חדשה=) שלוםםם קוראים לי בתאל לא מזמן התחלתי לשמוע גוד שארלוט ואני ממש מכורההה
J Just Angel New member 9/4/05 #2 וולקאם../images/Emo24.gif אני ליז/ליזי/ליזע ;] השתלבות נעימה.. המסנג'ר שלי לשירותך: [email protected] Enjoy
וולקאם../images/Emo24.gif אני ליז/ליזי/ליזע ;] השתלבות נעימה.. המסנג'ר שלי לשירותך: [email protected] Enjoy
G Glory For Death New member 9/4/05 #5 ברוכות!!../images/Emo6.gif היי, אני אורן=] השתלבות נעימה מסנג'רי לשעת צרה [או שיעמום] [email protected]
ברוכות!!../images/Emo6.gif היי, אני אורן=] השתלבות נעימה מסנג'רי לשעת צרה [או שיעמום] [email protected]
° °•°LosT AnD BroKeN°• New member 9/4/05 #8 Hiiiiiiiiiii אני ויקי ברוכה הבאה.... אם בא לך לדבר אפשר למצוא אותי פה: איסי:341287587 מסן: [email protected]
Hiiiiiiiiiii אני ויקי ברוכה הבאה.... אם בא לך לדבר אפשר למצוא אותי פה: איסי:341287587 מסן: [email protected]
R rainbowsNbutterflies New member 9/4/05 #9 ברוכה הבאה!! ממצף? אני רונה.. ברוכה הבאה לפורום!! השתלבות מהירה!! xxx
B Blue Puding New member 9/4/05 #15 שלום שלום לך...גמני חדשה פה רק רציתי לומר לך ברוך הבא! גמני חדשה.קוראים לי טל ואני שומעת כבר הרבה זמן גוד שארלוט...ואני חולה עליהם! טוף לדעת שיש מקום שאפשר לבוא אליו ולדבר עם עוד אנשים שכמוני...מכורים לגוד שארלוט!!! gc rules!!!
שלום שלום לך...גמני חדשה פה רק רציתי לומר לך ברוך הבא! גמני חדשה.קוראים לי טל ואני שומעת כבר הרבה זמן גוד שארלוט...ואני חולה עליהם! טוף לדעת שיש מקום שאפשר לבוא אליו ולדבר עם עוד אנשים שכמוני...מכורים לגוד שארלוט!!! gc rules!!!