חדשה שלום אני קיבוצניקית חדשה! כדי להיות חברה בפורום רק צריך להכנס ולכתוב?
ש שירB New member 28/3/05 #1 חדשה שלום אני קיבוצניקית חדשה! כדי להיות חברה בפורום רק צריך להכנס ולכתוב?
B blackspot on the sun New member 28/3/05 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif "חברת פורום" זה לא תואר רשמי. את חברת פורום מהרגע שכתבת פה את הודעתך הראשונה, ואת תחליטי אם את רוצה להיות פעילה יותר או פחות.
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif "חברת פורום" זה לא תואר רשמי. את חברת פורום מהרגע שכתבת פה את הודעתך הראשונה, ואת תחליטי אם את רוצה להיות פעילה יותר או פחות.
M MsUnderstood New member 28/3/05 #4 הבעיה זה מה את צריכה לכתוב.. כדי להיות חבר בפורום הזה צריך לכתוב 3 פעמים ברצף: דנה המלכה,יגורניקים שולטים! אחרי זה את רשמית חברה בפורום... סתם..מה קורה?מה שלומך?מאיזה קיבוץ את? זה מה שקורה לי שכמה ימים לא לומדים
הבעיה זה מה את צריכה לכתוב.. כדי להיות חבר בפורום הזה צריך לכתוב 3 פעמים ברצף: דנה המלכה,יגורניקים שולטים! אחרי זה את רשמית חברה בפורום... סתם..מה קורה?מה שלומך?מאיזה קיבוץ את? זה מה שקורה לי שכמה ימים לא לומדים
M MsUnderstood New member 28/3/05 #7 ושוב../images/Emo13.gif כל מה שצריך לעשות זה לכתוב דנה מלכה,יגורניקים שולטים 3פעמים... חחח ברור שאת יכולה להצטרף!
ושוב../images/Emo13.gif כל מה שצריך לעשות זה לכתוב דנה מלכה,יגורניקים שולטים 3פעמים... חחח ברור שאת יכולה להצטרף!
O OMER G17 New member 30/3/05 #9 איזה צחוקים שיש אנשים שרוצים להיות קיבוצניקים...לא פגשתי יותר מידי כאלה עד עכשיו