חדשה :)

Jiglly

New member
חדשה :)

מגיע לי מזל טוב! היום קניתי את הדיסק הראשון של מיוז P: [הראשון - גם שלהם: SHOWBIZ, וגם הראשון בכלל של מיוז שקניתי] אני מכירה אותם כבר כמה שנים, אבל בתקופה האחרונה התחלתי לשמוע אותם יותר ולחפש עליהם יותר מידע. היום התחשק לי לקנות את הדיסק :) אז נראה לי שאני אמשיך לטייל פה קצת.. ו..זהו יומטוב

jordan bellamy

New member
hello

היי חדשה,ברוכה הבאה...עוד אחד יותר נחמד. שמחה שקנית את הדיסק הראשון של מיוז ולא התחלת מה"חדשים" יותר... הכי טוב זה לראות ולשמוע את ההתפתחות של הלהקה. ותאמיני לי שהם התפתחו והשתנו..אז אני מקווה שתגלי זאת לבדך. שוב ברוכה הבאה ותהני פה...

יו ../images/Emo2.gif

אתמול שנסעתי עם אבא שלי במכונית ושמענו רד הוט צ'ילי פפרס, הוא שאל אותי ממתי האלבום וכשאמרתי לו שזה אחד הקדומים שלהם, הוא אמר לי אהמ: הכי טוב זה לראות ולשמוע את ההתפתחות של הלהקה בדיוק כמוך חח

L A D Y B U G 2

New member
שלום לך

אני אורטל
ואיזה כייף לך אני כבר שנה מחפשת את showbiz ואין לי מושג איפה למצוא

Jiglly

New member
תודה רבה לכולם :)

ול- L A D Y B U G 2 אני מצאתי את שלי בטאוור.. זה דווקא דיסק שקל למצוא לפי דעתי. היום שמעתי אותו והוא ממש אחלה :) יומטוב!

Exhibit R

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אני רינט, בת 16 P: תתחדשי על הדיסק:] גם אני לא מזמן קיבלתי את הדיסק הראשון של מיוז שיש לי - OFS
תהני כאן בפורום

Keenan RiP

New member
Welcome Aboard!../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif../images/Emo65.gif

שואוביז זה אלבום מעולה!:] בהצלחה

FreeLanceR2

New member
ברוכה הבאה

אני לי,15.זו בחירה טובה להתחיל מהדיסק הראשון לפי דעתי אם שומעים את הדיסקים לפי הסדר אפשר לראות את ההתפתחות של הלהקה.מקווה שתהני בפורם

למעלה