חדשה...

ספיר5

New member
חדשה...

שלום לכולם אני צופה הדוקה ביותר של הישרדות{ערוץ 12}.... אני חולה על רופרט החמוד.... ועם מישהו יכול לתת לי ספוילר של הישרדות אול סטאר בבקשה?!?

RedDevil16

New member
../images/Emo58.gif רק כי אני חולה ומשעמם...

לכל מה שקורה בהמשך הישרדות אול-סטארס, כולל הזוכה...
עד המיזוג, כל האנשים שעפים הם ממוגו מוגו. קצת לפני המיזוג, יש החלפה בין השבטים ואמבר נתקעת עם כל האנשים ממוגו מוגו, אבל המטומטמים האלה, בראשות לקס, בכל-זאת לא מעיפים אותה, אלא את ג'רי, בגלל שרוב הבטיח לה שהוא יגן עליו אם הוא יעזור לה. בפרק שאחר-כך, השבטים מתמזגים ורוב מיד מפר את ההבטחה, ומעיף את לקס, ומיד אחריו את קאת'י. שי-אן היתה אמורה להיות הבאה, אבל היא זכתה בחסינות (קטע ענק), ואלישיה עפה לפניה. כל השחקנים היו ממש אידיוטים, ולא ניצלו שום הזדמנות להעיף את רוב ואמבר, וככה גם שי-אן וביג טום עפו, והברית של רוב-אמבר-ג'נה-רופרט נשארו לפיינל פור. בשלב הזה ג'נה החליטה לבגוד ברופרט, והעיפה אותו יחד עם רוב ואמבר, בתקווה שהיא תזכה בחסינות האחרונה. זה לא קרה משום שהיא הרימה מעט את הרגל באתגר ה"לעמוד-על-בול-עץ-ולהחזיק-באליל-החסינות", ובסוף רוב ניצח, ולקח איתו את אמבר לגמר. אגב, חשוב לציין שבשלב הזה כבר התפתח ביניהם קשר רומנטי לחלוטין, ושלפני שהקולות נחשפו בתכנית האיחוד בארה"ב, רוב הציע לאמבר נישואים. המועצה האחרונה היתה חזקה, כי כל המושבעים כעסו על רוב שהעיף אותם ובכו על זה שזה החיים, לא משחק, בלה בלה בלה, בלה בלי בלו, זה לא היה יפה מצדך וכו'. ההצבעה של המושבעים היתה: לקס - אמבר, קאת'י - רוב, אלישיה - אמבר, שי-אן - אמבר, ביג טום - אמבר, רופרט - רוב, ג'נה - רוב. שני דברים שקרו אחר-כך: 1. למעשה, אמבר זכתה בשתי מכוניות. בתכנית רוב זכה באתגר האוטו, לקח את אמבר איתו לפרס, ולכן גם היא זכתה באוטו. בנוסף, המנצח מקבל אוטו. לכן היא יכלה לתת אוטו אחד לאחד המתמודדים האחרונים, ובחרה בשי-אן, כי היא היחידה שהצביעה בעד אמבר, ולא נגד רוב. 2. היה מין ספיישל מיוחד ומעפן כזה, שבמהלכו הצביע הקהל בארה"ב על השורד האהוב ביותר, והזוכה יקבל גם הוא מיליון דולר. באופן מאוד מפתיע (או שלא), רופרט זכה בכ-85% מהקולות, ובמיליון דולר.

SoleSurvivor

New member
../images/Emo58.gif כל הספוילרים של אולסטארס:

רוב ואמבר מובילים את שבוגו-מוגו(השבט אחרי המיזוג) לשיעמום טוטאלי. הם מצליחים בתוכנית שלהם ואף אחד לא מורד(מלבד שיאן שהועפה אחרי שנלחמה עם כל מה שיש לה). אחרי שי-אן נשארו רוב-אמבר-ג'נה-רופרט וביג טום. ביג טום כמובן מועף, ואז ג'נה הולכת עם רובאמבר ומעיפה את רופרט. באתגר האחרון נופלות בחוסר חן רב ג'נה ואמבר ורוב מנצח. במקום לעשות את הבחירה החכמה בג'נה הוא בוחר לקחת את אמבר לפיינל2 ומפסיד על חודו של קול אחד - הקול של שיאן, כפי שאמבר חזתה. אמבר מנצחת, ומקבלת עוד מכונית(בנוסף לזאת שהיא קיבלה באחד הפרסים), ומיליון דולר. רוב מסתפק במקום שני עם מכונית ו250 אלף דולר. רוב מציע לאמבר נישואין והיא מסכימה. הידד. עכשיו הם הולכים להופיע ביחד בעונה החדשה של המירוץ למיליון. גם באיחוד מגלים לנו שג'נה מורסקה(הזוכה באמזונוס) ואית'ן זון(הזוכה באפריקה) גם נהיו זוג(מה שהופך את ג'נה לבחורה השלישית מהישרדות שיצאה עם אית'ן ולבחורה השנייה מהישרדות שחלקה גבר עם ג'נה לואיס) אמבר מקבלת הזדמנות לתת לאחד השורדים עוד מכונית(מישהו רואה מוטיב חוזר?) ולמרות כל הצעקות "רופרט!@!!!!!" שמזכירות את הראל סקעת אמבר בוחרת בשיאן(עוד משהו להעריך את אמבר עליו) וSHI-DEVIL מקבלת לפחות מכונית אחרי שעברה YET ANOTHER התעללות במשחק הישרדות מצד כל השורדים "המקובלים". למרות כל הניסיונות הברורים של ההפקה להביא לרופרט מיליון דולר, הכל יורד לטימיון ולכן הם המציאו משחק הוגן מאוד חדש ! "מועצת השבט של אמריקה" - או - "בוא נדחוף לרופרט מיליון בכוח !!". האמריקקים מצביעים על השורדים האהובים עליהם, בטוויסט מפתיע - רופרט זוכה בפופולריות - ומקבל מיליון דולר מהקהל. סו וריצ'ארד ישבו את העניין ביניהם כנראה, וסו גם מדברת על תוכנית שיפוצים שנתנה לה מיליוני ניתוחים פלסטים בכל אזור אפשרי בגוף ועכשיו היא נראת כוסית עם חזה עצום. שכחתי משהו?

SoleSurvivor

New member
*תיקון קל

ג'נה מ. הפכה לבחורה השלישית מהישרדות שיצאה עם אית'ן ולבחורה *השלישית* שחלקה גבר עם ג'נה לואיס.

SoleSurvivor

New member
טינה

וככה אית'ן יצא עם 3 שורדות. ואז ג'נה לואיס חלקה את הגברים שלה עם טינה וג'נה מ., והבעל הנוכחי של לואיס הוא האקס של אלייזה מואנואטו

מטר9

New member
הוא מעולם לא יצא עם טינה

היא נשואה באושר עד עצם היום הזה. אם אני לא טועה הוא יצא עם אמבר.

SoleSurvivor

New member
הוא גם יצא עם אמבר נכון שכחתי

קראתי את זה שהוא יצא עם טינה באתר שהתפרסם פה כאתר מאוד אמין לגבי הישרדות. SN או ST או TN או משהו עם שני אותיות

SoleSurvivor

New member
כנראה שלא

חיפשתי איזה הוכחה שהיא התחתנה באמת לפני שהגיוני שהיא תצא עם אית'ן, אבל לא מצאתי

מטר9

New member
כשטינה נכנסה להישרדות

היא הייתה נשואה כבר שנתיים. בתוכנית שהציגה את כל המתמודדים של הישרדות 3, אית'ן אמר שהוא דווקא חושב שטינה כוסית ושהוא מת לפגוש אותה. תחבר אחד ועוד אחד ותראה שהם לא נפגשו בזמן שהיא הייתה רווקה...

n l m

New member
אבל מצד שני גם

טינה בגדה בבעלה עם השכן (אם אני זוכר נכון) מה שאומר שהיא מסוגלת לזה ולאור המשפט שאמרת יכול להתחבר פה איזה משהו למרות זה אומר: "ממש לא"

SoleSurvivor

New member
ובכן זה מה שהיה כתוב באתר

ואת הכתובת השגתי מפה, ומי שרשם אותה אני זוכר שאמר שזה האתר הכי אמין לגבי הישרדות(זה היה באיזה נושא שדיברתם על השערות באתרים אחרים ואחד ממכם כתב שחוץ מהאתר הזה ועוד אחד, כל השאר הם הרוב ספקולציות)

למעלה