חדשה :) היי.. אני חדשה פה :) ואני פשוט חולה על סת' :))) הוא הכי חמוד+חתיך :)
א אורטלוקנין New member 23/1/05 #3 דונית ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה אני מחכה לשבת למרתון שלנו חחחח.. אדם ברודיי
N noy13pour New member 23/1/05 #4 ../images/Emo66.gifממצב גבר../images/Emo35.gif חחח סתם../images/Emo70.gif ברוכה הבאה יש לך טעם מעולה אבל...... הראל מויאל טוב.....שיהיה.... תהני אני נוי {לא את לא יכולה לקרוא לי הילדה הכי חמודה בעולם, זה קשה אבל תתגברי } אני בת 13 וחצי And I Love Good Charlotte Green Day Evanesence Linkin park נ.ב החתול של חברה שלי...
../images/Emo66.gifממצב גבר../images/Emo35.gif חחח סתם../images/Emo70.gif ברוכה הבאה יש לך טעם מעולה אבל...... הראל מויאל טוב.....שיהיה.... תהני אני נוי {לא את לא יכולה לקרוא לי הילדה הכי חמודה בעולם, זה קשה אבל תתגברי } אני בת 13 וחצי And I Love Good Charlotte Green Day Evanesence Linkin park נ.ב החתול של חברה שלי...
D dandusha1 New member 24/1/05 #8 תודה לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif תודה לכולם אני בטוחה שאני ייהנה פה ובקשר להראל מויאל.. הראל מויאל=שלמות אבל כל אחד והדעות שלו וסת' הכי מושלם שיש טוליק אוהבת אותך
תודה לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif תודה לכולם אני בטוחה שאני ייהנה פה ובקשר להראל מויאל.. הראל מויאל=שלמות אבל כל אחד והדעות שלו וסת' הכי מושלם שיש טוליק אוהבת אותך
F F U N K Y GLOW New member 24/1/05 #17 ברוכה הבאה ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif אני רעות -בת 15