חדשה :)

tool2

New member
חדשה :)

שלומלום לכולם :) התחלתי לשמוע כנסיית השכל לא מזמן והם אחללללה :) תוכלו להמליץ לי על דיסק שווה שלהם לקנות? הדיסק הכי טוב שלהם?

moshit1

New member
ברוכה הבאה

ספרי קצת על עצמך. וד''א- אם תבקשי את הדיסק הכי טוב כל אחד יאמר לך משהו אחר. אני יכולה להגיד לך שהמון המון אוהבים את הדיסק הצהוב ('כנסיית השכל') אבל אישית אני ממש אוהבת את 'דברים בלחש' הראשון שלהם. אבל כולם טובים
אז תהני (=

tool2

New member
איזו קבלת פנים חמה :)

תודה לכולכם!!! :) קוראים לי טלי ואני חולת מוזיקה, מתופפת, התחלתי לשמוע כנסיית השכל לא מזמן ואהבתי את השיר "איך זה מרגיש" ו "תנו לי לשתות" הכי :) מממ... אוהבת גרין דיי, בלינק, שייגעצ, מוניקה, ועוד רבים :) חולה על ערוץ אם טי וי 2 למי שיש :)

daveScorpions

New member
../images/Emo24.gifברוכה בבאה

אמממ אני דייב
תראי בסופו של דבר בנוגע לדיסק זה נוגע לטעם אני הכי אוהב את הצהוב המכונה גם כנסיית השכל 99 אבל כולם פשוט טובים
תשמעי אותם בחנויות ותחליטי לבד, לא עדיף?

Ashtrayimage

New member
:) ברוכה הבאה

אמ...אם התחלת לשמוע לא מזמן, אז אני ממליצה על הדיסק הצהוב, שמשם בעצם רוב הלהיטים שלהם... [אבל זה לא אומר שזה הדיסק הכי טוב שלהם :)]

ברוכה הבאה ילדה ../images/Emo24.gif

אני נמש ואני אוהבת את הדיסק הצהוב הכי הרבה מהדיסקים.. הכי מתחברת אליו משום מה
תהני פה וכאלה..

Eloola

New member
היי..

אני אלה ואני שומעת את אותם רק חודש , וכבר יש לי 2 דיסקים שאני נהנית מהם מאוד.! המממ... המומלץ שלי הוא הצהוב. ללא ספק. למרות שגם 'רוץ ילד' ממש מעולה. אהה וברוכה הבאה..!

גמני חדשה!

אני שירן עוד מעט בת 16 מהרצליה. מממ שומעת כנסית השכל כבר איזה שנתיים וחצי ככה...ורק לאחרונה ידעתי שיש פורום אז שלום לכם. וזייהו

למעלה