חדשה

חדשה

היי לכולם,אני מאיה. לפני חודש קיבלתי התקף אפילפטי שני בחיים ואובחנתי כחולת אפילפסיהקלה (ההתקף הראשון היה לפני שנה וחודשיים, אחרי לידה). המליצו לי להתחיל טיפול תרופתי בתרופה שנקראת "למיקטל". עדיין אני בסידרת בדיקות, לברר דברים נוספים. שאלתי היא: מה קורה עם רשיון הנהיגה? הסבירו לי בבית-החולים כי אסור לי לנהוג-ומחובתי להודיע למשרד הרישוי- ואם לאחר שנה ללא התקפים, הבדיקה יוצאת בסדר...אז אני יכולה לחזור לכביש. בינתיים, אני לא נוהגת, ניגשתי למשרד הרישוי להוגיע על המצב שלי, והם אמרו שהם יזמינו אותי לוועדה רפואית ושם יחליטו מה עושים. האם השנה תחשב לי מההתקף האחרון, או מהרגע שהוועדה מאשרת???... אודה לכם על ההתייחסות, מאיה

שלום מאיה

הצטערתי לשמוע על התפרצות האפילפסיה אצלך אבל אנחנו רבים וטובים שחיים עם זה. לגבי רשיון נהיגה זה לא כל כך אוטומטי לגבי השנה. יש ועדה רפואית שמנסה לחזות מה הסיכוי שההתקפים יחזרו ועל פי זה מחליטה אם להחזיר את רשיון הנהיגה. בדרך כלל לאחר שנה ללא התקפים הם מחזירים את הרשיון. אני ממליץ לך לפנות לסניף אי"ל הקרוב למקום מגורייך לסיוע נוסף. בהצלחה יוסי אונטרמן אי"ל-אגודה ישראלית לאפילפסיה

תודה

המון תודה על התשובה שלך. אני בהחלט אשתמש בשירותיי האגודה, ושוב תודה מאיה

qt1

New member
היי מאיה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

את מאוד מוזמנת להשאר איתנו,רבים מאיתנו חברים באי"ל וגם כותבים בפורום... ברוכה הבאה

למעלה