חדשה

BiRd Of PrEy

New member
חביתה עם רוטב צ'ילי מתוק זה טעיייםם

תנסה גם כשאתה מכין את החביתה, יחד עם החביתה לשים גבינה צהובה ולערבב על המחבת, עד שהגבינה נמסה לגמרי.. ואז להוסיף ת'צילי המתוק..! יאממ..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif מה אני יעשה...

היה לו טעם של דובדבן... לפחות ככה חשבתי....

AdShEaTaKoRe

New member
מנצל"ש...

טוב לפני שאתם קופצים עלי עם סכינים והכל פשוט אמרתי שאם אני כבר מתכוון להגיב על ההודעה הזאת אז קודם להראות קצת נימוסים ולהגיד שלום לחברה החדשה.... הזה הנה - |נימוסים| כולם ראו? אז שלווווווווום לך... אני תומי בן 17 בדיוק עוד 3 ימים!!!! מכפר יונה ובכוונה בשביל לעצבן את נופר אני אגיד - וואי כמה זמן לא הייתי פה... חחחחחחח :) אממממ אני בד"כ עושה שטויות עם ביאץ' ועוד כמה ולרוב אנחנו מצלמים את זה - אגב צילמנו לפני כמה ימים והיה ממש נחמד... טיפה משעמם אבל נחמד :) ועכשיו בקשר למה שכרמן אמרה - תנסי חלב עם קרח!!! זה ענקקקקקקקק.... ואם את שמה בראש מנטה + דובדבנים - זה יוצא הראש הכי טוב שישששששששש גם מלא עשן... גם טעם טוב... גם ממסטל וגם מקפיא לך תריאות :) ותנסו לשאוף נרגילה מהאף... זה ענק :))))))))) ואחד מהדברים שאני הסנפתי זה - שוקו, תבלין פיצה (מומלץ רק למי שרוצה טעם של עוף למשך שבוע בפה) אה והסוכרים המתוקים האלו בתוך הקשים שבאים בצבעים שונים... אז זה היה ענק... כל האף שלי היה צבוע הכחול למשך שנים חחחחחחחח

היי יש לך עוד מעט יומולדץ!

וואי תגיד מה אתה עושה אז?? מתאים לי איזה מסיבה!! אה אגב אם כבר אמרת נרגילה.. אל תעשן נענע!!! זה מדלל זרע!! ומנטה הולך טוב עם הכול.. שיא הרצינות זה פשוט ענק!!

מזל טוב

חחח איזה יופי קרח בנרגילה זה באמת ענק למרות שפעם אחת היתלהבנו יותר מידי ושמנו פול קרח עד שהנרגילה נידפקה ולא יצא כלום חחח ואם חלב וקרח כבר לא ניראה לי שיצא לי לנסות כי יש לי חברות טיבעוניות שמעשנות טוב נו אולי אם חלב סויה ננסה מתי שהוא חחח ואני לא ידפוק אותם והסוכרים מענין אבל כבר ניראה לי שלא שמוכרים את זה אהה ואיי אנשים נסו לשתות שוקו עם קולה זה ענקקק

holly shit

New member
חחח..

זה בסדר אני מתעצבנת רק כשאתה אומר "הגיע הזמן לכתוב את ההודעה השבועית שלי" עד אז אני רגועה כמו תחת של תינוק.. (או שאולי בעצם לא)

איזה רע

מה הנמלים עשו לך שאתה שם אותם בנעל שלו התעללות בנמלים תנו לנמלים לחיות אופס ניראה לי שנסחפתי קצת חחח

הי הי הי!! הנעל שלי זה לא..

לונה פארק לנמלים אני מבקש!! אני מכיל שמה משפחה שלמה של קרציות מאולפות!! בלעדיי הקרציות האלה היו משוטטות ברחוב ומפחשות איזה כלב רטוב שנרטב מאיזה שלולית בוץ ברחוב!

גרת פעם בשלולית!?

לא! אז את לא יודעת מה זה!! המסכנים האלה.. ראיתי ככה ברחוב.. רועדים מקור.. מצטופפים כדי לשמור על החום.. נמצאים על איזה שמיכה ישנה שמישו זרק.. כנראה זרק אותה כשהם היו עליה.. חסר לב..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אה טוב סליחה...........

התנצלות מכל הלב לפשפשים או לקרציות או מה שזה לא יהיה שלך... מצטערת! לא התכוונתי

למעלה