חדשה

חדשה

אוקי אז אני די חדשה כאן אז שלום לכולם ... בכל מקרה הפנטזיה שלי בקיצור היא שיום אחד אני אלך לאפו שהו ושני גברים יקפצו עלי יגררו אותי וישתמשו בי כבשיפחת מין . כמובן שאני בעצם יהנה מכל הנושא כי הרי אני נהנית ששולטים בי ... בעצם הנקודה כאן היא לא הכבילה או ההתעללות,אלא החוסר היכרות, שאתה לא יכול לדעת מי זה ... ובטח שלא מה הם יעשו ברגע הבא ...... מה אתם אומרים?

princeOFdream

New member
נחמד לחזור ללסופ"ש מצה"ל היקר...

ולמצוא הודעות כאלו בפורום
תאמיני לי, אם לא הייתי חייל בצבא הגנה לישראל בתקופה זו של חיי, הייתי מוכן לעזור לך לממש את הפנטזיה שלך בשמחה, אבל ללא גבר נוסף- כן, אני נסיך ואני רכושן אז מה? :-> תאמיני לי שהיינו נהנים אני ואת מספיק גם ככה. אבל מה לעשות שאני צריך לשמור את הכושר שלי לעניינים קצת יותר חשובים כעת... בכל מקרה, יום יבוא ואם אכן תישארי ילדה ולא תהפכי לאישה, אני אשמח לקחת אותך אחרי שאעבור את השנים הבאות. אגב- תאחלו לי בהצלחה, אני בגבעתי ומחר הגיבוש שלי, הלוואי ואצליח להגיע לפלס"ר!

p a p o n

New member
בהצלחה../images/Emo39.gif

אין כמו גברבר מזיע במדי צה"ל. חזק ואמץ!

לא נורא ....

לא נורא שאתה בצהל , יעבור ... ואולי באמת יום אחד ניפגש ... ממש ממש ממש ממש ממש בהצלחה בצבא , אגב שני אחים שלי בגיבעתי אז אם תעבור את הגיבוש אתה נמצא בחברה טובה . בי

לא יודעת

מה זה פלס"ר, אבל שתשמור לנו עליך, הא? אין פה אינפלציה בנסיכים, אז בבקשה
רק דבר אחד, שבחיים לא תחשוב שהכושר שלך חשוב יותר לצבא מאשר לחיי האהבה שלך.

אנחנו אומרים...

(איזה כיף.. אני יכולה להגיד אנחנו בלי שזו תהיה שגיאה או יומרנות). שכדאי לך ללמוד קצת. לקרוא קצת מאמרים, לא לקפוץ לביצת הבדסמ בלי הכנה. נחמד שיש לך פנטזיות ועוד יותר נחמד שאת רוצה לממש אותן, אבל את יודעת, חייבים להיות זהירים ולא לעשות שטויות. ממליצה לך לקרוא על SSC (תעשי חיפוש בפורום ותמצאי די חומר) ואז, אם יש לך בן זוג קבוע - את בהחלט יכולה להיכנס להרפתקאות חדשות איתו. אם אין לך בן זןג קבוע - את יכולה לחפש מישהו להגשים איתו את הפנטזיה, אבל כשאת יודעת את כל כללי הביטחון, את הרבה פחות פגיעה. חוצמזה אני לא יודעת אם אמרו לך - אבל על השולחן יש מיץ סברס, אבטיח קר, כמה אגסים נהדרים, וגם קערת עוגיות שקדים וג'ינג'ר - תהני, ברוכה הבאה.

D o l f i n a

New member
ברוכה הבאה...

כל מילה פומלית... לפעמים הפנטזיות שלנו יכולות לשלוט במוח עד לכדי מצב שההגיון הבריא הופך לסוג של גורם זניח במשוואה. אז לרוב אנחנו עושים את הטעויות ואת הדברים שנצטער עליהם אחר כך. ילדת אור יקרה, גם אני מציעה לך קודם לקרוא קצת, לגשש, לבדוק... לדעת כיצד את יכולה להגשים את הפנטזיות שלך מבלי לסכן את עצמך או לגרום לעצמך לנזק.

ברוכה הבאה ילדת אור!

זו גם הפנטזיה שלי רק מהכיוון השני. נ.ב. אשמח לשמוע איך התפתחה אצלך הפנטזיה.

למעלה